Επικαιρότητα

Θα κάνουμε προσπάθεια να κλείσουμε την Εθνική Αθηνών-Θεσσαλονίκης – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Το GPS της Επικαιρότητας» βρέθηκε καλεσμένος ο Θοδωρής Γεωργαδάκης, Πρόεδρος Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας, ο οποίος συνομίλησε με το δημοσιογράφο Θάνο Σιαφάκα, με αφορμή τις κινητοποιήσεις που κάνουν οι αγρότες σε μία προσπάθεια να πιέσουν την κυβέρνηση να δώσει λύσεις στα ασφυκτικά προβλήματά τους.

Ερωτηθείς αν πρόκειται να κλείσουν την Εθνική Αθηνών-Θεσσαλονίκης ο κ. Γεωργαδάκης δήλωσε χαρακτηριστικά στο δημοσιογράφο «εχθές έγινε προσπάθεια για την εθνική οδό και έπεσαν κρότου λάμψης. Αντικρίσαμε εμείς και οι συνάδελφοι μας δυνάμεις καταστολής γενικότερα και αυτό επικρατεί. Μέσα όμως θα γίνουν και άλλες προσπάθειες, δεν θα σταματήσουν».

«Ναι, θα γίνουν προσπάθειες να κλείσουμε την Εθνική Αθηνών-Θεσσαλονίκης, έστω συμβολικά. Θα κλείσουν για κάποιες ώρες σίγουρα. Θα γίνουν σίγουρα προσπάθειες» υπογράμμισε εν συνεχεία της συνομιλίας τους.

«Καλούμε λοιπόν, όλους τους συναδέλφους να ενισχύσουν όλα τα μπλόκα πανελλαδικά γιατί ο μόνος δρόμος που έχουμε κερδίσει είναι ο δρόμος του αγώνα και της διεκδίκησης. Ενωτικά όλοι οι συνάδελφοί μας με το αγροτικό μας μηχάνημα που είναι εργαλείο δουλειάς αλλά και εργαλείο διεκδίκησης» σημείωσε στο τέλος.

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button