ΑθλητικάΕνημέρωση

Θα παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο κάθε Ιούλιο για τα επόμενα 5 χρόνια (Βίντεο) – Galaksias Portal News

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η Fiat παρουσίασε όχι ένα, όχι δύο, αλλά πέντε συνολικά concept cars τα οποία θα μπουν (όχι αυτούσια φυσικά) στη γραμμή παραγωγής. Σύμφωνα με το πλάνο της εταιρίας, το πρώτο θα ξεκινήσει την εμπορική του διάθεση τον Ιούλιο του 2024 και θα έρχεται ένα νέο μοντέλο κάθε 12 μήνες μέχρι το 2028.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο από τα νέα concepts είναι ένα αυτοκίνητο πόλης ελαφρώς μεγαλύτερο από το σημερινό Panda. Διαθέτει πολλά οβάλ σχήματα σε όλη τη σχεδίασή του, ειδικά στην καμπίνα με οβάλ σχήμα ταμπλό, οθόνες και προσκέφαλα. Αρκετά ανακυκλωμένα υλικά, συμπεριλαμβανομένων των πλαστικών και του μπαμπού, βρίσκονται επίσης παντού. Η Fiat λέει ότι αυτό το μοντέλο θα προσφέρεται με πλήθος διαφορετικών κινητήριων συστημάτων, συμπεριλαμβανομένης μιας ηλεκτρικής διάταξης αλλά και με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Το επόμενο είναι ένα Pick-up. Το Fiat Strada είναι το όχημα με τις περισσότερες πωλήσεις στη Βραζιλία και η μάρκα πιστεύει ότι μπορεί να επαναλάβει αυτή την επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο. Όπως και το αυτοκίνητο πόλης, το pickup έχει ρετρό σχήμα και λέγεται ότι συνδυάζει τη διασκέδαση με τη λειτουργικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρίτο είναι ένα μεγάλο fastback με σχεδίαση που μοιάζει πολύ με την ιδέα του pickup. Έχει χαρακτηριστεί ως “κληρονόμος” του Fiat Fastback και του Fiat Tipo και μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα δημοφιλές στη Λατινική Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ευρώπη.

Τέταρτο είναι ένα SUV που χαρακτηρίζεται από την εταιρία ως «Giga Panda» και πέμπτο είναι ένα camper το οποίο έχει στόχο να ξαναφέρει τον κόσμο κοντά στη φύση.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button