Επικαιρότητα

Θλίψη για τον δημοσιογράφο Σταύρο Βρανά που “έφυγε” σε ηλικία 60 ετών – Ανακοίνωση από την ΕΣΗΕΑ

Ο Σταύρος Βρανάς υπήρξε ένας δημοσιογράφος με πολλές ικανότητες και εμπειρία στο αθλητικό ρεπορτάζ και στη σύνταξη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με ιδιαίτερη θλίψη ανακοίνωσε την απώλεια του δημοσιογράφου Σταύρου Βρανά, ο οποίος απεβίωσε αιφνιδίως χθες, Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024, σε ηλικία 60 ετών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Σταύρος Βρανάς γεννήθηκε στη Χαραυγή Κοζάνης το 1964. Τη δημοσιογραφία ξεκίνησε το 1983 στην εφημερίδα «Ακρόπολις». Από το 1984 έως το 1990 εργάστηκε ως αθλητικός συντάκτης στην «Αθλητική Ηχώ». Παράλληλα απασχολήθηκε στην «Ελεύθερη Γνώμη» και στην «Ελεύθερη Ώρα». Στη συνέχεια, εργάστηκε στην εφημερίδα «Καλημέρα», τον Ρ/Σ «Ράδιο Α», στην ΕΡΤ, στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο του «ΑΝΤΕΝΝΑ», στον Ρ/Σ «Flash», τον Τ/Σ «Seven» ενώ από το 2001 ήταν συντάκτης ύλης και στη συνέχεια αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Espresso».

Ο Σταύρος Βρανάς υπήρξε ένας δημοσιογράφος με πολλές ικανότητες και εμπειρία στο αθλητικό ρεπορτάζ και στη σύνταξη. Ήταν αγαπητός στους συναδέλφους του και η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό. Ήρεμος χαρακτήρας και ευγενικός, «έφυγε» αναπάντεχα από κοντά μας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται βαθύτατα τη σύζυγό του, συνάδελφο Έλενα Σολωμού και τα δυο πολυαγαπημένα τους παιδιά, τον Πάρη και τον Πάνο και αποχαιρετά τον συνάδελφο στο τελευταίο του ταξίδι, καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button