Επικαιρότητα

Θρήνος στον ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα – Έφυγε από τη ζωή ο νεαρός Άγγελος – Galaksias.com

Η είδηση που κανείς δεν ήθελε να έρθει ποτέ, δυστυχώς σήμερα ήρθε.

Ο μικρός Άγγελος Βενέτης, ποδοσφαιριστής του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, έφυγε από τη ζωή μετά από μία μεγάλη μάχη που έδινε τους τελευταίους μήνες, βυθίζοντας στο πένθος τόσο την “κυανόλευκη” ομάδα όσο και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις Ακαδημίες της περιοχής μας.

Την είδηση έκαναν γνωστή με ανακοινώσεις τους ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα και η ΕΠΣΗΠ που ανέβαλε τα κυριακάτικα παιχνίδια των Ακαδημιών.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη ΠΑΣ

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση είχαμε σήμερα (10-2-2024) στον ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αφού ο δικός μας Άγγελος (Βενέτης) μετά από μια μεγάλη μάχη που έδωσε, δεν τα κατάφερε και έφυγε εκεί, ψηλά στη γειτονιά των Αγγέλων.

Θλίψη σε όλη την οικογένεια του ερασιτέχνη, η οποία εκφράζει τα πιο θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗΠ

Ο πρόεδρος κ. Βρακάς και τα μελή της Ε.Ε της ΕΠΣ Ηπείρου εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Άγγελου Βενέτη για τον πρόωρο και αδόκητο χαμό του.

Ο Άγγελος ήταν ποδοσφαιριστής του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα και των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ηπείρου.

Καλό σου ταξίδι Άγγελε….. θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας…..

Ως ελάχιστο φόρο τιμής αναβάλλονται όλα τα αυριανά παιχνίδια των τμημάτων υποδομών της ΕΠΣ Ηπείρου και θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες της Α,Β,Β, ερασιτεχνικής κατηγορίας την Κυριακή 11/02/2024

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button