Υγεία & Διατροφή

«Θ’ ακολουθήσω το πλάνο του Μπαρτζώκα» – Galaksias Portal News

Ο Μουσταφά Φαλ μίλησε στη Media Day του Ολυμπιακού, εν όψει του αγώνα της Παρασκευής (12/4, 21:15, Novasports Prime) με τη Φενερμπαχτσέ στο ΣΕΦ, στην 34η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στη Euroleague.

Ο Γάλλος σέντερ των Πειραιωτών θα έχει δύσκολη δουλειά απέναντι στους ψηλούς της τουρκικής ομάδας, η οποία διεκδικεί την 5η θέση. Πάντως, ο Φαλ εξήγησε πως ο ίδιος δεν έχει προτίμηση σε αντίπαλο εν όψει των πλέι οφ της Euroleague, δηλαδή μία εκ των Μονακό ή Μπαρτσελόνα, κάτι που θα κριθεί από το αν θα τερματίσει πέμπτης ή έκτος (σ.σ. τρίτος εναντίον έκτου, τέταρτος εναντίον πέμπτου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, ο Μουσταφά Φαλ επισήμανε στη Media Day του Ολυμπιακού πριν από τον αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι καλή ομάδα η Φενερμπαχτσέ και καλά δουλεμένη. Θα παλέψουμε για τη νίκη. Θα γίνει… μάχη».

Για τους σέντερ της Φενέρ, οι οποίοι βγαίνουν ψηλά και παίρνουν μακρινά σουτ, ο Φαλ είπε: «Θα ακολουθήσω το πλάνο του κόουτς. Αν μου πει να πάω πιο ψηλά, θα το κάνω. Εάν μου πει να μείνω πίσω θα το κάνω. Θα αποφασίσει ο κόουτς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα πλέι οφ και εάν έχει κάποια προτίμηση ανάμεσα σε Μονακό ή Μπαρτσελόνα, ο Γάλλος σέντερ επισήμανε: «Δεν έχω προτίμηση. Είναι δύο πολύ καλές ομάδες. Παίζουν διαφορετικό μπάσκετ και θα είναι δύσκολα παιχνίδια. Επιπλέον, εμείς δεν έχουμε το αβαντάζ έδρας και αυτό το κάνει ακόμη πιο δύσκολο. Αλήθεια δεν έχω κάποια προτίμηση».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button