ΑθλητικάΕνημέρωση

«Καθάρισε» η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, νίκη με 10 παίκτες για τη Γαλατάσαραϊ – Τα πρώτα αποτελέσματα στα play off – Galaksias Portal News

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας “πέρασε” με νίκη 3-1 από την έδρα της Γιουνγκ Μπόις στα play off εισόδου στο Europa League και βρίσκεται με το… ενάμισι πόδι στη φάση των “16” της διοργάνωσης.

Με γκολ των Αμέντ, Γκιόκερες και Ινάσιο, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας “καθάρισε” ουσιαστικά από το πρώτο παιχνίδι την υπόθεση πρόκρισης στο Europa League, ενώ σημαντικό προβάδισμα πήρε και η Γαλατάσαραϊ, μετά τη δική της νίκη με 3-2 επί της Σπάρτα Πράγας.

Η Γαλατάσαραϊ έμεινε με παίκτη λιγότερο από νωρίς στο ματς και είδε τη Σπάρτα Πράγας να την ισοφαρίζει δύο φορές στην Κωνσταντινούπολη, αλλά με γκολ του Ικάρντι στις καθυστερήσεις κατάφερε να πανηγυρίσει στην έδρα της.

Ακόμη πιο “ανοιχτά” παρέμειναν αντίθετα, τα άλλα δύο ματς, με τα ισόπαλα Φέγενορντ – Ρόμα 1-1 και Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μαρσέιγ 2-2 να προμηνύουν “μάχη” μέχρι τέλους για την πρόκριση.

Τα αποτελέσματα στο Europa League

Φέγενορντ – Ρόμα 1-1

(45+1΄ Παϊσάο – 67΄ Λουκάκου)

Γαλατασαράι – Σπάρτα Πράγας 3-2

(19΄ Ντεμιρμπάι, 60΄ Μέρτενς, 90+1΄ Ικάρντι – 47΄ Πρεσιάδο, 65΄ Κούχτα)

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μαρσέιγ 2-2

(68΄ Ματβιγένκο,90+3΄ Εγκινάλντο – 64΄ Ομπαμεγιάνγκ, 90΄ Εντιαγέ)

Γιούνγκ Μπόις – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-3

(42΄ Ούγκρινιτς – 31΄ Αμέντ, 41΄πεν. Γκιόκερες, 48΄ Ινάσιο)

To άρθρο Europa League: «Καθάρισε» η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, νίκη με 10 παίκτες για τη Γαλατάσαραϊ – Τα πρώτα αποτελέσματα στα play off δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button