ΕνημέρωσηΠολιτική

«Καλύτερα να πήγαινε δωρεάν στη Χάιντουκ παρά στην ΑΕΚ…» – Galaksias Portal News

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να παραχωρήσει στην ΑΕΚ τον Ρομπέρτο Λιούμπιτσιτς.

«Ο Λιούμπισιτς φεύγει από τη Ντιναμό; Οι μισητοί Ευρωπαίοι αντίπαλοι των Μπλε έκαναν πρόταση», αναρωτιόταν από χθες βράδυ η ιστοσελίδα της κροατικής εφημερίδας «Sportske novosti», ενώ σήμερα σημειώνει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ, ο Λιούμπιτσιτς στην Αθήνα, όπου θα γίνει νέος παίκτης της ΑΕΚ. Οι οπαδοί της Ντιναμό δεν είναι ικανοποιημένοι με την αποχώρησή του σε έναν σύλλογο με τον οποίο οι “Μπλε” δεν είχαν καλή εμπειρία το περασμένο καλοκαίρι. Λόγω όλων των συνθηκών, οι οπαδοί του συλλόγου του Ζάγκρεμπ είναι απογοητευμένοι από τη διοίκηση που κάνει δουλειές με την ΑΕΚ».

Θυμωμένοι φίλαθλοι της ομάδες έκαναν σχόλιά στα κοινωνικά δίκτυα:

«Τελικά κάνετε δουλειές με την ΑΕΚ, δεν ντρέπεστε λίγο;» αναρωτήθηκε ένας οπαδός του συλλόγου του Ζάγκρεμπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπάρχει κανείς κανονικός σε αυτά τα γραφεία; Θα πουλήσετε τον Λιούμπιτσιτς στην ΑΕΚ; Αφήστε το αγόρι να παίξει εκεί που πρέπει», είπε άλλος.

«Αν τον δίνατε δωρεάν στη Χάιντουκ, θα ένιωθα λιγότερο ένοχος. Αντίθετα, τον στείλατε σε ένα κλαμπ που ήθελε να μας διώξει από την Ευρώπη για αρκετά χρόνια», σχολίασε οπαδός της Ντιναμό.

Και φυσικά έντονη ήταν η αντίδραση των φανατικών BBB, «μία δυσαρέσκεια για την πρακτική της διοίκησης μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε οργή».

Δύο μέλη της εκτελεστικής επιτροπής του συλλόγου, ο Ιβάν Ναούκοβιτς και ο Ντουμπράβκο Σκέντερ, καταψήφισαν τη μεταγραφή στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με το νέο καταστατικό, όλες οι μεταγραφές άνω των τριών εκατομμυρίων ευρώ πρέπει να επιβεβαιωθούν και από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button