Επικαιρότητα

Καρέ καρέ οι κινήσεις του άνδρα από κάμερα κλειστού – Βίντεο ντοκουμέντο – Galaksias.com

Αποκαλυπτικό βίντεο στο φως, που δείχνει τις κινήσεις άνδρα να εισέρχεται Πώς ο θάνατός του από παθολογικά αίτια «μετατράπηκε» σε ανθρωποκτονία

Οι κινήσεις του άνδρα που καταγράφηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος, στο αποκαλυπτικό βίντεο που εξασφάλισε η ΚΡΗΤΗ TV. Δείτε καρέ – καρέ τον άνδρα με χαρακτηριστικό βηματισμό να εισέρχεται στην πολυκατοικία, να χτυπά το κουδούνι, να φωνάζει τον Κλάους, κι εκείνος να του ανοίγει και να δέχεται μια σπρωξιά, ενώ την ίδια ώρα ακούγονται ήχοι από την πτώση του και δύο βογγητά πόνου από το εσωτερικό του σπιτιού. 

Στο αποκαλυπτικό βίντεο το οποίο δείχνει τις κινήσεις του άγνωστου άνδρα, ο οποίος φορεί γάντια, κουκούλα και μάσκα φαίνεται να μένει στο διαμέρισμα του Κλάους γύρω στα 25 λεπτά και μετά ανοίγει την πόρτα και απομακρύνεται σαν κύριος.

Νωρίτερα στο διαμέρισμα του Κλάους, σύμφωνα με ρεπορτάζ του neakriti.gr, είχε βρεθεί μια φίλη του, που αργότερα εκείνο το βράδυ, τον κάλεσε στο κινητό του, αλλά εκείνος δεν απάντησε, θεωρώντας ότι τον είχε πάρει ο ύπνος.

Όταν ο γείτονας του και η γυναίκα που του έφερνε φαγητό, είδαν την εισβολή του αγνώστου στο σπίτι του Κλάους, έκαναν τη σχετική καταγγελία στην Τοπική Αστυνομία που βρήκε υλικό και από άλλες κρυφές κάμερες της γειτονιάς, καταλήγοντας στην ταυτότητα του πιθανού δράστη και ζητώντας από την Εισαγγελική Αρχή να εκδοθεί αμέσως ένταλμα σύλληψης. Μέχρι να ολοκληρωθεί η προανάκριση και για να μην εξαφανιστεί ο 45χρονος παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο για ένα μαχαίρι που βρέθηκε κατά την έρευνα στην κατοχή του και οδηγήθηκε στα Δικαστήρια της Νεάπολης με τον συνήγορο του να επιτυγχάνει την αθώωση του .

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα μέχρι στιγμής στοιχεία έχει αποκλειστεί η περίπτωση του σεξουαλικού εγκλήματος, και της σχέσης των δυο με υποθέσεις ναρκωτικών και υπερισχύει η εκτίμηση ότι πρόκειται για οικονομικό έγκλημα, η τεκμηρίωση του οποίου έχει προχωρήσει σε ικανοποιητικό βαθμό, από το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας και από τη Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος Ηρακλείου.

Η ιατροδικαστική εξέταση έχει δείξει δυο χτυπήματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του 65χρονου χωρίς να έχει διευκρινιστεί από πού προέρχονται, ενώ αναμένονται και άλλες εργαστηριακές ιστολογικές εξετάσεις.

Την ερχόμενη Τετάρτη θα ξεκινήσει η κύρια ανάκριση και θα κληθούν να καταθέσουν στον  ανακριτή στα Δικαστήρια της Νεάπολης, όλοι οι μάρτυρες που έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής για την υπόθεση αυτή στην Ελληνική Αστυνομία.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button