Επικαιρότητα

Κλείνει ξανά η εθνική οδός στις 4 το μεσημέρι – Galaksias.com

Mετά τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης (22/2) οι αγρότες του μπλόκου της Σκάλας Αταλάντης, αποφάσισαν να κλείσουν ξανά την εθνική οδό σήμερα το μεσημέρι, καθώς τα αιτήματά τους δεν έχουν ικανοποιηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του μπλόκου:

«Το Μπλόκο Σκάλας Αταλάντης κατόπιν της γενικής συνέλευσης και λαμβάνοντας υπόψιν τα ανεπίλυτα προβλήματα που έχουν γνωστοποιηθεί δεν μπορεί επ’ ουδενή τρόπο να αποχωρήσει γι’αυτό παραμένει στον δίκαιο αγώνα και κλιμακώνει με κλείσιμο της εθνικής οδού την Παρασκευή και ώρα 4 το απόγευμα».

Παραμένουν στο μπλόκο του Ε-65 και οι αγρότες Καρδίτσας και Φαρσάλων

Οι αγρότες του νομού Καρδίτσας και των Φαρσάλων, αποφάσισαν να παραμείνουν στο μπλόκο στον κόμβο του αυτοκινητόδρομου Ε-65, το οποίο το Σαββατοκύριακο αναμένεται να ενισχυθεί και με άλλα τρακτέρ.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, την οποία συμμετείχαν και οι αγρότες από τα Τρίκαλα, έγινε αναφορά και στο ιστορικό, όπως το χαρακτήρισαν, συλλαλητήριο στην Αθήνα, ενώ η συνάντηση των Θεσσαλών αγροτών με τον πρωθυπουργό, προσδιορίζεται, όπως ανέφεραν, για μετά τις 10 Μαρτίου.

Τη Δευτέρα, ημέρα της Συνόδου Κορυφής των υπουργών Γεωργίας της ΕΕ για τη νέα ΚΑΠ, θα πραγματοποιήσουν, στις 6.30 το απόγευμα, συλλαλητήριο με τρακτέρ στην πόλη της Καρδίτσας.

The post Μπλόκα αγροτών: Κλείνει ξανά η εθνική οδός στις 4 το μεσημέρι appeared first on STEREA NEWS.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button