Επικαιρότητα

Κλείνει το Παγκρήτιο Στάδιο – Ξεκόλλησε πάλι το σκέπαστρο! – Galaksias.com

Το πολύπαθο Παγκρήτιο Στάδιο έγινε για άλλη μια φορά έρμαιο των δυνατών ανέμων με αποτέλεσμα να ξεκολλήσει το σκέπαστρο στην ανατολική πλευρά της εγκατάστασης!

Ένα μεγάλο κομμάτι πάνω από την Θύρα 9 αποκολλήθηκε από την θέση του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν έχει πέσει κάτω αλλά οι άνεμοι το έχουν διπλώσει.

Ωστόσο αυτό κάνει πολύ επικίνδυνη την κατάσταση για την ασφάλεια των αθλούμενων και αποφασίστηκε επειγόντως να κλείσει το Παγκρήτιο Στάδιο. 

Όπως μας δήλωσε ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Τσαπάκης υπάρχει αυτή την ώρα μεγάλη κινητοποίηση ενώ το Παγκρήτιο για λόγους ασφαλείας θα μείνει κλειστό επ’ αόριστον.

Να σημειώσουμε ότι το γεγονός συνέβη περίπου στις 18:00 το απόγευμα, την ώρα που ήταν σε πλήρη εξέλιξη οι προπονήσεις. Μάλιστα ακούστηκε ένας δυνατός κρότος και άμεσα έτρεξαν όλοι να προφυλαχθούν.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν χειρότερα καθώς εκείνη την ώρα οι εγκαταστάσεις ήταν σε λειτουργία, υπήρχε πολύς κόσμος στο Παγκρήτιο Στάδιο και αν το κομμάτι έπεφτε από ψηλά, θα μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμούς…

Πρόκειται για το παλιό στέγαστρο το οποίο δεν έχει αντικαστασταθεί ενώ το στέγαστρο στην δυτική πλευρά του Παγκρητίου Σταδίου που είχε ξεκολλήσει το 2015 αντικαστάθηκε τελικά μετά από επτά περίπου χρόνια!

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button