ΑθλητικάΕνημέρωση

Κοντάρια σε πλεόνασμα και πρόβες με ελληνικούς θριάμβους – Galaksias Portal News

Με τον Εμμανουήλ Καραλή να φτάνει στη Γλασκόβη την Πέμπτη το πρωί, ολοκληρώθηκε το ρόστερ της ελληνικής εθνικής ομάδας που βρίσκεται στη Σκοτία και θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Ο Καραλής έφερε μαζί του κοντάρια και για την Κατερίνα Στεφανίδη, καθώς τα δικά της δεν έφτασαν τη Δευτέρα, όταν η πρωταθλήτριά μας ταξίδεψε από τις ΗΠΑ. Ωστόσο το πρόβλημα λύθηκε, τα κοντάρια της Κατερίνας έφτασαν στη Γλασκόβη και πλέον η δις «χάλκινη» σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου βρέθηκε με… πλεόνασμα.

Κατά τ’ άλλα όλοι και όλες στην ελληνική ομάδα ανυπομονούν να ξεκινήσει η δράση στην Emirates Arena, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα (και συνδέεται) με το ποδηλατοδρόμιο που φέρει το όνομα του έξι φορές χρυσού νικητή των Ολυμπιακών Αγώνων, Κρις Χόι και το οποίο χρησιμεύει ως το κέντρο Τύπου των αγώνων.

Πρώτος στη μάχη ρίχνεται ο Γιάννης Νυφαντόπουλος στον προκριματικό των 60 μ. λίγο μετά τις 15:00, ενώ ο πρώτος τελικός με ελληνική συμμετοχή, αυτή της Τατιάνας Γκούσιν στο ύψος, θα ξεκινήσει στις 21.41.

Στη Γλασκόβη, αν δεν κυκλοφορείς στο κέντρο, μάλλον δεν πρόκειται να καταλάβεις ότι διεξάγεται Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου, σε μια πόλη που ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο.

Άλλωστε, ακριβώς απέναντι από την Emirates Arena δεσπόζει το Celtic Park, η έδρα της πρασινοφορούσας Σέλτικ, της πρώτης βρετανικής ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών και εκπροσωπεί το μισό πληθυσμό της πόλης. Η άλλη μισή, ζει και αναπνέει για τη Ρέιντζερς.

Στην απέναντι πλευρά του δρόμου ξανά, και λίγες ώρες πριν από την έναρξη της διοργάνωσης, οι Σκοτσέζοι δούλευαν πυρετωδώς μέχρι την τελευταία στιγμή ώστε η Emirates Arena να είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους καλύτερους του κόσμου.

Στις πρόβες των τελετών, tα ελληνικά χρώματα θριάμβευσαν, γεγονός που μπορεί κάλλιστα να ληφθεί ως πολύ καλός οιωνός, έστω κι αν επρόκειτο για φανταστικό σενάριο.

Σύμφωνα με αυτό, ο Γιάννης Νυφαντόπουλος έγραψε χρόνο 6.32 στα 60 μ. (!) και η Τατιάνα Γκούσιν βρέθηκε μεταξύ των νικητριών του ύψους.

Πηγή: segas.gr

To άρθρο Παγκόσμιο κλειστού στίβου: Κοντάρια σε πλεόνασμα και πρόβες με ελληνικούς θριάμβους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button