ΑθλητικάΕνημέρωση

Λιγότερα από 1.000 εισιτήρια απομένουν για τον αγώνα της Εθνικής ποδοσφαίρου στα μπαράζ του Euro 2024 – Galaksias Portal News

Η Εθνική ποδοσφαίρου της Ελλάδας ετοιμάζεται για το κρίσιμο παιχνίδι πρόκρισης με το Καζακστάν στα μπαράζ του Euro 2024 και η OPAP Arena αναμένεται να είναι κατάμεστη, αφού τα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί.

Όπως ενημέρωσε κι επίσημα η ΕΠΟ, απομένουν λιγότερα από 1.000 εισιτήρια για να γίνει sold out ο αγώνας της Εθνικής ποδοσφαίρου της Ελλάδας με το Καζακστάν στην OPAP Arena. Για το λόγο αυτό πάντως, η Ομοσπονδία εξέδωσε και οδηγίες, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμους που θα βρεθεί στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Με δεδομένο ότι έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια προς διάθεση (λιγότερα από 1.000), η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υπενθυμίζει σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων για τον αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν την Πέμπτη 21 Μαρτίου (21:45, OPAP Arena), ότι η έγκαιρη προσέλευση στην OPAP Arena είναι άκρως απαραίτητη.

Ειδικότερα, λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των κατόχων εισιτηρίων στο γήπεδο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

Υπογραμμίζεται παράλληλα, ότι στο γήπεδο θα εισέλθουν αυστηρά μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων, οι οποίοι και παρακαλούνται να μην έχουν μαζί τους μικρά παιδιά, οποιασδήποτε ηλικίας, χωρίς εισιτήριο.

To άρθρο Ελλάδα – Καζακστάν: Λιγότερα από 1.000 εισιτήρια απομένουν για τον αγώνα της Εθνικής ποδοσφαίρου στα μπαράζ του Euro 2024 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button