ΑθλητικάΕνημέρωση

Λύγισε τον Γερμάνο και έκλεισε ραντεβού με Χατσάνοφ στα προημιτελικά του Monte Carlo Masters – Galaksias Portal News

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε συνέχεια στην εξαιρετική πορεία του στο Μόντε Κάρλο. Δίχως να χάσει σετ, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ξεπέρασε και το εμπόδιο του Σάσα Ζβέρεφ (5-7, 6-7) και έκλεισε θέση στα προημιτελικά, όπου θα συναντήσει τον Χατσάνοφ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίζεται στην αγαπημένη του χωμάτινη επιφάνεια και έχει βρει και πάλι τον καλό εαυτό του. Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και κόντρα στον ισχυρό Σάσα Ζφέρεφ, τον οποίο νίκησε χωρίς να χάσει σετ (5-7, 6-7).

Ο Τσιτσιπάς θα μπορούσε να είχε κερδίσει πιο εύκολα, εάν δεν χαλάρωσε στο δεύτερο σετ, πετώντας πάρα πολλές ευκαιρίες για να τελειώσει το παιχνίδι.

Πλέον, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Χατσάνοφ στα προημιτελικά, ο οποίος απέκλεισε νωρίτερα τον Μεντβέντεφ.

Ο αγώνας

Οι δυο αθλητές πήγαν… χέρι – χέρι στο πρώτο σετ, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να παίρνει με δυσκολία το 5ο του game και να κρατάει το σερβίς του, φτάνοντας στο 2-3.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ δεν κατάφερε να κάνει το break ούτε στο 7ο game (3-4) για να έρθει τελικά ο Έλληνας πρωταθλητής και να του το “σπάσει” στο 12ο game, παίρνοντας το πρώτο σετ (5-7) μετά από 57 λεπτά αγώνα.

 

 

 

To άρθρο Ζβέρεφ – Τσιτσιπάς 0-2: Λύγισε τον Γερμάνο και έκλεισε ραντεβού με Χατσάνοφ στα προημιτελικά του Monte Carlo Masters δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button