ΑθλητικάΕνημέρωση

«Μέχρι τις 15 Απριλίου οι τελικές αποφάσεις» – Galaksias Portal News

Ο Άγγελος Δανιήλ, πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ σε δηλώσεις του ανέφερε πως μέχρι της 15 Απριλίου θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις αναφορικά με τον τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Άγγελος Δανιήλ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τον τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας, με τον πρόεδρο της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ να τονίζει πως μέχρι της 15 Απριλίου θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για την έδρα του αγώνα.

Μάλιστα ο ίδιος υπογράμμισε πως κανείς δεν θέλει το παιχνίδι να γίνει χωρίς θεατές, ωστόσο αυτό προυποθέτει οι εγκαταστάσεις να είναι ασφαλείς.

«Κανείς δεν πιστεύει ότι ένας τελικός κεκλεισμένων των θυρών θα είναι το ιδανικό.

Πρέπει κάποια στιγμή, όμως, να δούμε αν είμαστε έτοιμοι.

Με τις εγκαταστάσεις που έχουμε είναι ασφαλής ένας τελικός με κόσμο; Μόνο 12 γήπεδα υπάρχουν με προϋποθέσεις για να φιλοξενήσουν αυτή την στιγμή ένας ματς σαν τον τελικό κυπέλλου.

Πείτε μου ένα γήπεδο προδιαγραφών UEFA… Υπάρχει, πλέον, δέσμευση ότι μέχρι τις 17 θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, οπότε μέχρι τις 15 Απριλίου θα υπάρχουν οι τελικές αποφάσεις.

Θα έπρεπε να υπάρχει ένα γήπεδο από την αρχή που πάντα θα γίνεται ο τελικός. Όπως το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου στη Γερμανία. Ακόμη και όταν πήγε η Χέρτα στον τελικό έπαιξε εκεί, παρότι ήταν έδρα της. Δυστυχώς μιλάμε για μία χώρα πολύ φτωχή σε γηπεδικές υποδομές» ήταν τα λόγια του Άγγελου Δανιήλ.

 

 

 

 

 

To άρθρο Δανιήλ για τον τελικό Κυπέλλου: «Μέχρι τις 15 Απριλίου οι τελικές αποφάσεις» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button