Επικαιρότητα

Μία καταγγελία κάθε τρεις μέρες για ενδοοικογενειακή βία – Σοκάρουν οι μαρτυρίες – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν πλέον σε καθημερινή βάση οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία σχεδόν σ όλη τη χώρα μετά την τραγική δολοφονία της άτυχης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με τα όσα καταγράφει αποκλειστικά το thenewspaper.gr το πρώτο Δίμηνο του 2024 (Ιανουάριος – Φεβρουαριος) έχουν γίνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και στο αρμόδιο γραφείο Ενδοοικογενειακής βίας συγκεκριμένα 19 καταγγελίες!

Πρόκειται για ένα μεγάλο, για τα τοπικά δεδομένα, αριθμό που επί της ουσίας επιβεβαιώνει το γεγονός ότι μετά τη δολοφονία της Κυριακής έχουν αυξηθεί ραγδαία οι καταγγελίες.Μάλιστα το αστυνομικό τμήμα του Βόλου ειναι το 16ο αστυνομικό τμήμα στην Ελλαδα σε αριθμο καταγγελιών το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Θυμίζουμε άλλωστε πως η στυγερή δολοφονία της Κωνσταντίνας και Γιώργου Τσάπα είχε συγκλονίσει στο παρελθόν το πανελλήνιο και σε κάθε άκουσμα μιας νέας γυναικοτονίας τα μάτια του χαροκαμένου πατέρα Απόστολου Τσαπα βουρκώνουν καθώς ξυπνούν μνήμες από εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Χαρακτηριστική εξάλλου ήταν και η έκκληση του μέσω της εκπομπής “Αλήθειες με την Ζήνα” προς όσες γυναίκες πέφτουν θύματα ενδοοικογενιακής βίας να μην φοβούνται να μιλήσουν, πριν να είναι αργά.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button