Επικαιρότητα

«Μαμά, ό,τι άκουσες, αυτό είναι» – Τι λέει η μητέρα της 14χρονης – Galaksias.com

Μόλις στα 14 της χρόνια έπεσε θύμα ενός διεστραμένου αλλοδαπού. Το κορίτσι ζούσε έναν εφιάλτη, αφού την φέρεται να την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά και να την εξωθούσε στην πορνεία

Σοκάρει η υπόθεση νέου «Κολωνού» στην Κρήτη. Τουλάχιστον 12 άνδρες φέρεται να ωθούσαν στην πορνεία ανήλικη, που σήμερα είναι 14 ετών, για τουλάχιστον δυο χρόνια. «Μαμά, ό,τι άκουσες, αυτό είναι», είπε στη μητέρα της, όπως αποκάλυψε η ίδια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Μόλις στα 14 της χρόνια έπεσε θύμα ενός διεστραμένου αλλοδαπού. Το κορίτσι ζούσε έναν εφιάλτη, αφού την φέρεται να την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά και να την εξωθούσε στην πορνεία.

Οι κάτοικοι του Μυλοποτάμου έμειναν εμβρόντητοι, όταν έμαθαν για την κακοποίηση που υπέστη η ανήλικη. Όπως είπαν, τίποτα στη συμπεριφορά της δεν υποδήλωνε τα όσα αποκάλυψε στον παιδοψυχολόγο της αστυνομίας.

«”Μαμά, ό,τι άκουσες, αυτό είναι”, μου είπε. Δε θέλει να μου μιλήσει, δε θέλει να μου πει πολλά το κοπέλι. Ντρέπεται το κοπέλι μου. “Ό,τι έμαθες από την αστυνομία, μαμά”. “Θα το παλέψουμε, μην αγχώνεσαι, εγώ είμαι δίπλα σου. Εγώ είμαι η μάνα σου, εγώ είμαι και ο πατέρας σου”», δήλωσε με λυγμού η μητέρα του κοριτσιού, μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Αλέξανδρο Γύγο.

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button