Τρόπος Ζωής

Μας είπαν «θέλετε να τον δείτε μια τελευταία φορά;» – Galaksias Portal News

Αφού η Κατερίνα Καινούργιου πήγε πρώτα καλεσμένη στο Happy Day, μετά η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανταπέδωσε την… επίσκεψη και βρέθηκε στο πλατό της Super Κατερίνα.

Αφού οι δυο παρουσιάστριες κάθισαν ξανά η μια απέναντι από την άλλη αλλά με… διαφορετικούς ρόλους, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σόκαρε την Κατερίνα Καινούργιου περιγράφοντας το πώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της και πως το έμαθε η ίδια και η οικογένειά της.

«Πήγα στο αστυνομικό τμήμα να δω πώς έγινε η καταγραφή του συμβάντος, πήρα τα πράγματά του από το τροχαίο», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου είπε σοκαρισμένη: «Από τροχαίο έφυγε ο μπαμπάς σου; Ανατρίχιασα! Δεν το γνώριζα, με συγχωρείς. Δεν το ήξερα, σου ζητάω συγγνώμη».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή περιέγραψε το πώς έγινε το τροχαίο αλλά και όσα έζησε στο ΚΑΤ όταν τους κάλεσαν για αναγνώριση.

«Συγκρούστηκε ένα αμάξι με τρία αυτοκίνητα στο άλλο ρεύμα, ένα εκ των οποίων ήταν του πατέρα μου. Επέζησαν όλοι πλην του μπαμπά μου, που πέθανε από εσωτερική αιμορραγία.

Δεν θα ξεχάσω τότε που μας είχαν πάρει από το ΚΑΤ και είπαν στη μαμά μου “έχει τραυματιστεί σοβαρά ο άντρας σας, πρέπει να έρθετε να τον δείτε”. Ήταν Σάββατο βράδυ και λέγαμε “τι έπαθε”, γιατί μας είχαν πει ότι τραυματίστηκε. Και μετά είναι που πας εκεί…

Μας λένε “δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Θέλετε να τον δείτε μια τελευταία φορά;”.

  

Ήταν τόσο γρήγορο και ξαφνικό που ήταν σοκαριστικό», εξομολογήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μας είπαν «θέλετε να τον δείτε μια τελευταία φορά;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button