ΑθλητικάΕνημέρωση

Με άνεση στα προημιτελικά οι Γάλλοι – Galaksias Portal News

Η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε και εκτός έδρας την Ρεάλ Σοσιεδάδ, με τους Γάλλους να επικρατούν 2-1 στην Ισπανία και να προκρίνονται με ευκολία στους «8» του Champions League.

Η Παρί Σεν Ζερμέν «άνοιξε» το σκορ στο 15΄όταν ο Κιλιάν Μπαπέ μετά από πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Ισπανών, με τον αρχηγό των φιλοξενούμενων να πανηγυρίζει το γκολ του με έξαλο τρόπο.
Η Παρί η οποία σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα δεν είχε κανένα απολύτως άγχος στην αναμέτρηση, με τους παίκτες του Λουίς Ενρίκε να κάνουν ότι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μια αρκετά μέτρια Σοσιεδάδ.
Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τον Μπαπέ από το να σκοράρει ξανά στο παιχνίδι, με τον Γάλλο επιθετικό να δείχνει για μια ακόμη φορά την ποιότητα του και με υποδειγματικό τελείωμα να σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι και δεύτερο για τους φιλοξενούμενους. 
Το μοναδικό που κατάφερε η Σοσιεδάδ ήταν να σημειώσει το γκολ της τιμής, με τον Μερίνο στο 89΄να κάνει το 1-2, ένα τέρμα το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλα από τους γηπεδούχους.

To άρθρο Ρεάλ Σοσιεδάδ – Παρί Σεν Ζερμέν 1-2: Με άνεση στα προημιτελικά οι Γάλλοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button