Επικαιρότητα

Με ήρωα τον Μλαντένοβιτς στο 95’ ο Παναθηναϊκός πέρασε στους «4» του Κυπέλλου! (video)

Δραματική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο Παναθηναϊκός βάζοντας το «χρυσό» γκολ στο 95ο λεπτό με τον Μλαντένοβιτς για το τελικό 0-2 επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι (1-2 το πρώτο ματς στην Λεωφόρο).

Στους «4» ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν χάνει απόψε την πρόκριση έχοντας επικρατήσει 4-0 του Πανσερραϊκού στο πρώτο παιχνίδι.

Οι πράσινοι είχαν ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος, με τον Πέρεθ, που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων του γηπέδου για το τριφύλλι μαζί με τους Μπερνάρ, Τσέριν και Μλαντένοβιτς.

Το τριφύλλι μπήκε από τα πρώτα λεπτά στο ματς για να πάρει την πρόκριση. Έκλεισε τον Ατρόμητο πίσω από τον κέντρο αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους προς την εστία των γηπεδούχων.

Μάλιστα στο πρώτο μέρος η απόδοση των πράσινων δεν ήταν τόσο καλή όσο στο δεύτερο όπως το τριφύλλι έβγαλε φάσεις, ήταν συνέχεια στην περιοχή της ομάδας του Περιστερίου και εν τέλει βρήκε το γκολ πρόκρισης στο 95′.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κιβρακίδης (86′ Πομόνης) , Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Έντερ (86′ Έρλινγκμαρκ), Κούντε (90′ Φριντγιόνσον), Βρακάς (67′ Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι, Βαλένσια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ούγκο, Ακαϊντίν, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Μπερνάρ, Τσέριν, Μπακασέτας, Παλάσιος, Γερεμέγεφ (90′ Τζούριτσιτς).

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button