ΑθλητικάΕνημέρωση

Με απουσίες οι Περιστεριώτες στην ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας – Galaksias Portal News

O Aτρόμητος θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι στο Κύπελλο Ελλάδας, με τους Περιστεριώτες να έχουν αρκετές απουσίες στην αποστολή τους.

Συγκεκριμένα ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τρίτης (30/1) την προετοιμασία του, για την «μεγάλη» ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους Περιστεριώτες ωστόσο να έχουν αρκετές απουσίες.

Το σύνολο του Σάσα Ίλιτς που έχει κερδίσει 2-1 στο πρώτο παιχνίδι στη Λεωφόρο θέλει στην έδρα του να πάρει την πρόκριση απέναντι στον Παναθηναϊκό, σε μια σπουδαία αναμέτρηση και για τις δυο ομάδες.

Ο έμπειρος προπονητής δεν θα έχει στην αποστολή του Ατρομήτου τους Αντρέας Κούεν (ίωση), Ντένζελ Γιουμπιτάνα(τραυματίας) και Ουαζντί Κεσχρίντα που επέστρεψε με τενοντίτιδα από τις υποχρεώσεις του με την Τυνησία και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή.

Εκτός παραμένει κι ο Αγκιμπού Καμαρά που συνεχίζει με τη Γουινέα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ενώ επέστρεψε ο Σάμουελ Φριτζόνσον.

Η αποστολή του Ατρομήτου

 Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Πομόνης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Κούντε, Έρλινγκμαρκ, Καραμάνης, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Βρακάς, Ρομπάιγ, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι και Τριμμάτης.

To άρθρο Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Με απουσίες οι Περιστεριώτες στην ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button