Επικαιρότητα

Με επιτυχία το σεμινάριο κρουστών της Drummania Κοζάνης- Ενθουσίασαν τον κόσμο οι drummer Riccardo Merlini & Φώτης Γιαννόπουλος – Δείτε τα βίντεο

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Τους δύο εμβληματικούς και δημοφιλής  drummer Riccardo Merlini και Φώτη Γιαννόπουλο, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και να μάθουν από τις τεχνικές τους, όσοι παρακολούθησαν το σεμινάριο της Σχολής Drummania, το απόγευμα της Δευτέρας 22 Απριλίου, στο Θεατροδρόμιο Κοζάνης.

Την αρχή έκανε ο διακεκριμένος Φώτης Γιαννόπουλος, ο οποίος χθες παρευρέθηκε για δεύτερη φορά στην Κοζάνη, όπου παρουσίασε τις τεχνικές του για το “πως κρατάμε τις μπαγκέτες ανάλογα με το τι θέλουμε να παίξουμε όπως και πολλά tips για traditional grip που δεν υπάρχουν σε πλατφόρμες παραγωγής ψηφιακών βίντεο” .

Στη συνέχεια τη σκυτάλη ανέλαβε ο Ιταλός Riccardo Merlini, ο οποίος άφησε άφωνο το κοινό  με την ταχύτητα των χεριών του, παρουσιάζοντας την τεχνική  του ‘killer speed secret’. 

Οι συμμετέχοντες ενθουσιάστηκαν και από τους δύο προσκεκλημένους, ενώ στη συνέχεια απόλαυσαν ένα μοναδικό solo drummer από τον καθένα.  

Το Σεμινάριο διοργάνωσε η Σχολή Drummania Κοζάνης, με υπεύθυνο τον  καθηγητή – drummer, Φώτη Βακουφτσή.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button