ΑθλητικάΕνημέρωση

Με περίπατο στην επόμενη φάση ο Νόβακ Τζόκοβιτς – Galaksias Portal News

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε με 3-0 σετ(6-0 6-0 6-3) του Άντριαν Μαναρίνο και πέρασε με άνεση στην επόμενη φάση του Australian Open, με τον Σέρβο να φτάνει στην 32 συνεχόμενη νίκη του στη Μελβούρνη.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σημείωσε μια εξαιρετική εμφάνιση και έφτασε σε μια κυρίαρχη νίκη επί του Άντριαν Μαναρίνο, με τον Σέρβο κάτοχο του τροπαίου και Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης να επικρατεί με το απόλυτο στα σετ(6-0 6-0 6-3) σε ένα παιχνίδι που κράτησε 1 ώρα και 44 λεπτά, για να φτάσει στα προημιτελικά του Australan Open.

Ο Τζόκοβιτς, ο οποίος είπε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ότι πάλευε με μια ιογενή ίωση, έβηχε και φαινόταν να ανέπνεε βαριά μερικές φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ωστόσο, τα προβλήματα υγείας του Σέρβου δεν είχαν αντίκτυπο στο παιχνίδι του, και με την οροφή στο Rod Laver Arena κλειστή λόγω βροχής, πέτυχε μια 32η συνεχόμενη νίκη στο τουρνουά και έναν 58ο προημιτελικό Grand Slam, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ όλων των εποχών του Ελβετού Ρότζερ Φέντερερ, στο κυνήγι ενός 25ου Grand Slam για να περάσει τη Μάργκαρετ Κορτ.

Στα προημιτελικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Τέιλορ Φριτζ, νικητή του Στέφανου Τσιτσιπά με 7-6 (3), 5-6, 6-3, 6-3.

To άρθρο Australian Open: Με περίπατο στην επόμενη φάση ο Νόβακ Τζόκοβιτς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button