ΑθλητικάΕνημέρωση

«Με ρωτάει η μητέρα μου γιατί με αποδοκιμάζουν σε όλα τα γήπεδα» – Galaksias Portal News

Ο Τζακ Γκρίλις βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τους πιο… μισητούς ποδοσφαιριστές στην Αγγλία, με τη μετεγγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι να τον έχει βάλει στο “στόχαστρο” των οπαδών σε όλα τα γήπεδα.

Ο ίδιος ο Γκρίλις απάντησε ότι δεν γνωρίζει το λόγο και μάλιστα τόνισε ότι και η μητέρα του έχει την ίδια απορία, αλλά έχει αποφασίσει να το αντιμετωπίζει σαν θετικό, μετά τα παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι.

«Πάντα αναρωτιέμαι, γιατί με κοροϊδεύουν; και η μητέρα μου πάντα με ρωτάει για αυτό επίσης. Σε κάθε εκτός έδρας γήπεδο που πηγαίνω με αποδοκιμάζουν και δεν είμαι απολύτως σίγουρος γιατί. Πρέπει απλώς να προσπαθήσω να το εκλάβω ως θετικό ή κομπλιμέντο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διεθνής Άγγλος εξτρέμ. 

Η μετεγγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι και το γεγονός ότι δεν έχει εκπληρώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν για αυτόν, ούτε στην ομάδα του Γκουαρντιόλα, ούτε στην Εθνική Αγγλίας, ίσως είναι ένας από τους λόγους των αποδοκιμασιών προς το πρόσωπό του.

Ο Γκρίλις δείχνει επίσης να… διασκεδάζει περισσότερο από όσο πρέπει τόσο εκτός γηπέδου, όσο και εντός, όπου δέχεται συχνά τα παράπονα και του προπονητή του.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button