ΕνημέρωσηΠολιτική

Με τραγούδι και χορό έκλεισε η πρώτη μέρα στις Σπέτσες – Και η Έλενα Ακρίτα στις σημερινές εργασίες – Galaksias Portal News

Ιδιαίτερα ικανοποιημένα είναι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη ημέρα των εργασιών (19.01.2024), αφού οι παρουσιάσεις όλων στις Σπέτσες ήταν απόλυτα τεκμηριωμένες, τεχνοκρατικές και περιείχαν συγκεκριμένες προτάσεις για τι πρέπει να γίνει στους τομείς τους το επόμενο διάστημα. 

Μετά την πρώτη μέρα των εργασιών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες και μετά το φαγητό, κατά τις 23:00 η Καλλιόπη Βέττα, βουλευτής Κοζάνης και ερμηνεύτρια των τραγουδιών του Μίκη Θεοδωράκη, τραγούδησε ακαπέλα το τραγούδι «Όμορφη Πόλη» και είπε ένα τραγούδι και ο Φάμελλος ο οποίος έχει υπέροχη φωνή. Η Κυριακή Μάλαμα δεν δίστασε να χορέψει.

Να θυμίσουμε ότι σήμερα στις εργασίες θα παραβρεθεί και η Έλενα Ακρίτα, ενώ στα δύο 5ωρα που θα διαρκέσει η διαδικασία θα κληθούν όλοι οι τομεάρχες να παρουσιάσουν μέσω powerpoint θέσεις και απόψεις.

Η διαδικασία άνοιξε με τον Στέφανο Κασσελάκη, μετά μίλησε η Τζάκρη και ακολούθησαν ο Χάρης Μαμουλάκης που επικεντρώθηκε στις λύσεις που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Αττικής, στην ανάταξη των μέσων σταθερής τροχιάς, καθώς και στα θέματα που έχουν να κάνουν με αντιπλημμυρικά έργα και οδοποιία.

Ο Γιώργος Καραμέρος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ανάγκη δημιουργίας ενός νέου πλαισίου για την κυβερνοασφάλεια, που δεν θα κινείται στη λογική της καταστολής και των παρακολουθήσεων.

Δεύτερη μέρα εργασιών

Οι βουλευτές έφτασαν σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη λίγο πριν τις 10:00 για τη δεύτερη μέρα εργασιών. Αναμένεται να κάνουν διάλειμμα στις 14:00 το μεσημέρι, όπου θα γευματίσουν, τρώγοντας σάντουιτς κλπ. Όποιος θέλει θα πάει ξενοδοχείο να ξεκουραστεί και οι διαδικασίες θα ξεκινήσουν πάλι στις 16:00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η συνεδρίαση αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 21:00 το βράδυ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να παραθέτει δείπνο σε ταβέρνα του νησιού.

Τι είπε ο Στέφανος Κασσελάκης την πρώτη μέρα των εργασιών

Τις εργασίες της συνεδρίασης της ΚΟ στις Σπέτσες άνοιξε ο  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται για συνεδρίαση, αλλά για μια παραγωγική και δημιουργική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ίσων.

Πρότεινε την από κοινού διαμόρφωση  αξόνων για ένα «Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο», με στόχο την ανασυγκρότηση  εκ βάθρων του κράτους, ώστε να καταστεί αποδοτικό και να λειτουργεί για όλους( πχ Υγεία,, Κοινωνική Πρόνοια, Παιδεία, Ασφάλεια, Δημόσια Διοίκηση, Δικαιοσύνη, κ.α.), την ευημερία και πρόοδο για όλους,  για μια κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης και πολιτιστικής δημιουργίας, για μια πατριωτική και υπερήφανη Εξωτερική Πολιτική.

 

To άρθρο ΣΥΡΙΖΑ: Με τραγούδι και χορό έκλεισε η πρώτη μέρα στις Σπέτσες – Και η Έλενα Ακρίτα στις σημερινές εργασίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button