Επικαιρότητα

Μηχανή “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο – Υπό την επήρεια μέθης ο οδηγός – Galaksias.com

Οι υπάλληλοι καθαριότητας αντέδρασαν γρήγορα και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα

Σοβαρό ατύχημα συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής στη συμβολή δύο κεντρικών δρόμων του Ηρακλείου με εμπλεκόμενα οχήματα ένα απορριμματοφόρο και μία μηχανή.

Μάλιστα, από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα καθώς η δίκυκλη μοτοσυκλέτα “καρφώθηκε” στο απορριμματοφόρο τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη αποκομιδή των απορριμμάτων από κάδους.

Για το τροχαίο ενημερώθηκαν οι αρχές και ο Δήμος Ηρακλείου, ενώ από την πλευρά του ο Σύλλογος Εργαζομένων Καθαριότητας επισημαίνει τους απρόβλεπτους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα μέλη του καθημερινά στο «μεροκάματο του τρόμου» όπως χαρακτηριστικά σημειώνει.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν μέλη του Συλλόγου για το περιστατικό: «Τα ξημερώματα της Παρασκευής και επί της οδού Μίνωος και Θερίσου γινόταν αποκομιδή ανακύκλωσης.
Μηχανάκι με υπερβολική ταχύτητα ήρθε και καρφώθηκε πίσω από το απορριμματοφόρο χωρίς τραυματισμούς κι αυτό γιατί οι συνάδελφοί μας είχαν κατέβει για να κάνουν την αποκομιδή και πρόλαβαν να αντιδράσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο οδηγός της μηχανής ήταν υπό την επήρεια μέθης καθώς πραγματοποιήθηκε και αλκοτέστ στο συμβάν».

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button