ΑθλητικάΕνημέρωση

«Μη δώσετε σε κανέναν την αφορμή να κλείσει ξανά το γήπεδό μας» – Galaksias Portal News

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, με την οποία και ενημερώνει τους οπαδούς των Πειραιωτών για τους νέους κινδύνους τιμωρίας της ομάδας, μέσω της ΔΕΑΒ.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά τις “πύλες” στο “Καραϊσκάκης”, για το παιχνίδι με το Βόλο στην 26η αγωνιστική της Super League 1 και στο πλαίσιο αυτό έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Φίλαθλοι,

Μετά και τις πρόσφατες τροποποιήσεις του Ν. 2725/199 και τις διευρυμένες αρμοδιότητες που προβλέπονται για τη ΔΕΑΒ, είμαστε αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα όπου το γήπεδό μας θα κινδυνεύει να κλείσει ανά πάσα στιγμή.

Το δυνητικό πλαίσιο εφαρμογής των νέων ποινών εκ μέρους της ΔΕΑΒ είναι τόσο διευρυμένο, που εκτός από πρόστιμο, το οποίο μπορεί να φτάσει το 1.000.000 ευρώ, τόσο για την ΠΑΕ, όσο και μεμονωμένα σε φυσικά πρόσωπα, μπορεί να μας φέρει κατηγορούμενους για επεισόδια που προκαλούνται ακόμη και έξω από γήπεδο – ή και ενδεχομένως πολύ μακριά από γήπεδο – εφόσον συνδέονται με οποιαδήποτε αθλητική αναμέτρηση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση λέιζερ, οι ρίψεις πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και οποιασδήποτε γενικώς εύφλεκτης ύλης, διότι οι κυρώσεις θα είναι δεδομένες και συνδέονται με ποινές κεκλεισμένων των θυρών. Το ίδιο και η παράνομη είσοδος θεατών ή άλλων μη διαπιστευμένων προσώπων εντός του αγωνιστικού χώρου και του χώρου των αποδυτηρίων.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ανάρτηση πανό ή άλλων επιγραφών πολιτικού, θρησκευτικού ή ιδεολογικού χαρακτήρα, με περιεχόμενο υβριστικό, ρατσιστικό ή σεξιστικό. Διαφορετικά θα επιφέρονται βαρύτατα πρόστιμα στην ομάδα μας, αλλά και αγώνες χωρίς την παρουσία σας.

Επισημαίνουμε προς όλους τους φιλάθλους μας ότι η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με ονομαστικά εισιτήρια: ακόμα και τα παιδιά (κάθε ηλικίας) θα πρέπει να διαθέτουν ονομαστικό εισιτήριο με τη δική τους θέση.

Θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι κατά την ημέρα του αγώνα η Αστυνομία θα διενεργεί ελέγχους τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και στον περιβάλλοντα χώρο αυτού. Σε περίπτωση που σε διενεργούμενο έλεγχο διαπιστωθεί η μη κατοχή ή η κατοχή μη ονομαστικού εισιτηρίου ή εισιτηρίου επί του οποίου το αναγραφόμενο ονοματεπώνυμο είναι διαφορετικό από αυτό του κατόχου του, τότε πέραν της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο από την αστυνομία, θα επιβληθεί στον κάτοχο του εισιτηρίου πρόστιμο 500 ευρώ, ενώ απειλείται με σοβαρότατες ποινές και η ΠΑΕ, που μπορεί να περιλαμβάνουν το κλείσιμο της θύρας όπου συντελέστηκε η παράβαση ή ακόμα και του γηπέδου συνολικά.

Η εφαρμογή των ανωτέρω μέτρων εκτείνεται σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού είτε του Πρωταθλήματος, είτε του Europa Conference League. Η ομάδα μας μπαίνει στο τελευταίο και πιο κρίσιμο στάδιο της αγωνιστικής περιόδου, διεκδικώντας τους βασικούς της στόχους. Στην προσπάθεια αυτή χρειάζεται τη βοήθειά σας. Όποιος λοιπόν επιδεικνύει οποιαδήποτε από τις παραπάνω συμπεριφορές, απλά θα πληγώνει την ομάδα μας. Μη δώσετε σε κανέναν την αφορμή να κλείσει ξανά το γήπεδό μας.

Αυτό που χρειάζεται ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας είναι το πάθος, η καρδιά και η φωνή σας. Προστατέψτε την ομάδα μας. Εσείς είστε η δύναμή μας.

To άρθρο ΠΑΕ Ολυμπιακός προς οπαδούς: «Μη δώσετε σε κανέναν την αφορμή να κλείσει ξανά το γήπεδό μας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button