Τρόπος Ζωής

Μια γειτόνισσα είπε στη μαμά μου «το παιδί σας το πάτησε το τραμ» – Galaksias Portal News

Ο θάνατος του 7χρονου αδερφού της που δεν ξεπεράστηκε, η αρχή της καριέρας της δίπλα στον Γιώργο Ζαμπέτα και η συστολή που έχει ακόμη και σήμερα. Η Πίτσα Παπαδοπούλου σε μια εξομολόγηση καρδιάς στην εκπομπή Στούντιο 4.

Όταν το απόγευμα της Πέμπτης (28.03.2024) η Πίτσα Παπαδοπούλου κάθισε στον καναπέ απέναντι από τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, μίλησε για όλα.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ο αδερφός της σκοτώθηκε σε ηλικία 7 ετών, όταν τον πάτησε το τραμ.

«Η μαμά μου δούλευε και μας πρόσεχε η μεγαλύτερη αδελφή μου εμένα και τα δύο αγόρια. Μία μέρα είχαμε πάει μία βόλτα και καθόμασταν σε μία στάση τραμ. Ο αδελφός μου ο Νίκος μαζί με έναν φίλο του ανέβηκαν πίσω από το τραμ όσο ήταν σταματημένο και κρεμόντουσαν ενώ εκείνο κινούταν.

Επειδή ήταν μικρό και δεν ήξερε μπήκε στον χώρο που ήταν ανάμεσα από τα δύο βαγόνια. Ο ελεγκτής του έλεγε να κατέβει αλλά εκείνος δεν καταλάβαινε. Κάποια στιγμή άφησε τα χέρια του και τον πάτησε το τραμ. Εγώ τότε ήμουν πολύ μικρή», περιέγραψε η Πίτσα Παπαδοπούλου.

«Η μαμά μου το έμαθε πολύ άσχημα. Γυρνώντας από τη δουλειά μια γειτόνισσα της φώναξε και της είπε: “κυρία Ιουλία το παιδί σας σκοτώθηκε, το πάτησε το τραμ”. Δεν το ξεπέρασε κανείς μας και ιδιαίτερα η μαμά μου. Όταν είσαι μικρός τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα, είναι άλλος πόνος για εκείνη και άλλος για εμάς τα παιδιά».

 

Η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια μίλησε τόσο για το ξεκίνημά της όσο και για την πορεία της.

«Ποτέ δεν ήμουν τόσο ανοιχτός άνθρωπος με τους ανθρώπους της δουλειάς μου. Είμαι πολύ κλειστός άνθρωπος και δεν ξέρω τον λόγο.

Καθώς βγήκα στη δουλειά, άλλαξα τελείως. Έγινα πιο σοβαρή, ενώ ήμουν ένα ανέμελο κορίτσι στη Θεσσαλονίκη και δούλευα και έβγαινα με παρέες. Ήρθα όμως στην Αθήνα και πιο κλειστός άνθρωπος. Κι ακόμη ντρέπομαι.

Βγήκα και με έναν Ζαμπέτα. Το μεσημέρι με άκουσε και το βράδυ τραγουδούσα στο μαγαζί με την Μοσχολιού και τον Ζαμπέτα, την ώρα που ήταν κάτω ο Ξαρχάκος και η Βουγιουκλάκη και κόσμος που τον έβλεπα εγώ μόνος στις ταινίες.

Δεν μου άρεσε ποτέ αυτή η δουλειά εμένα, δεν μου άρεσε καθόλου. Μάλιστα, θυμάμαι πως έκλαιγα και ήθελα να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη.

 

Όταν βγήκα να τραγουδήσω στο μαγαζί με τη Μοσχολιού, ο Ζαμπέτας έκανε σχέδια για μένα και τρόμαξα. Ενώ αγαπάω το τραγούδι, δεν αγαπάω τη δουλειά. Μην κοιτάς που δουλεύω», είπε η Πίτσα Παπαδοπούλου.

To άρθρο Πίτσα Παπαδοπούλου: Μια γειτόνισσα είπε στη μαμά μου «το παιδί σας το πάτησε το τραμ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button