ΑθλητικάΕνημέρωση

«Μονόδρομος» η νίκη πριν το ντέρμπι στο ΣΕΦ για τους «πράσινους» στη Euroleague – Galaksias Portal News

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί απόψε (8/3/24, 21:15, LIVE από το Newsit.gr) τη Βιλερμπάν για την 28η αγωνιστική της Euroleague, σε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Με ρεκόρ 27-17, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης στη Euroleague και δίνει “μάχη” για το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, με αποτέλεσμα να “καίγεται” για τη νίκη κόντρα στη Βιλερμπάν, η οποία με ρεκόρ 6-21 βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις από την αρχή της σεζόν.

Οι “πράσινοι” θα έχουν όμως δεδομένα στο πίσω μέρος του μυαλού τους και το επόμενο παιχνίδι τους στη διοργάνωση, αφού θα δώσουν νέο… αιώνιο ντέρμπι στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να διεκδικεί την ανατροπή τους στην κατάταξη.

Ο Εργκίν Αταμάν ελπίζει ότι θα έχει και λιγότερα προβλήματα μέχρι τότε, αφού κόντρα στη γαλλική ομάδα, δεν θα βρίσκονται στη 12άδα, οι Λούκα Βιιλντόσα και Κώστας Αντετοκούνμπο, με τον δεύτερο να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τους Πειραιώτες στο ΣΕΦ.

Με απουσίες θα αγωνιστεί πάντως και η Βιλερμπάν, αφού εκτός αποστολής βρίσκονται οι Πάρις Λι και Μάικ Σκοτ. Ο πρώην παίκτης των «πρασίνων» έχει προσβληθεί από πνευμονία, ενώ ο Αμερικανός πρώην NBAer, δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στο γόνατο.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν: «Μονόδρομος» η νίκη πριν το ντέρμπι στο ΣΕΦ για τους «πράσινους» στη Euroleague δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button