Επικαιρότητα

Μπορεί να καταργηθεί η στάθμευση τώρα στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων; – Galaksias.com

Το Ηράκλειο έχει μετατραπεί σε ένα “παράδεισο” παράνομης στάθμευσης

Άραγε μπορεί να επιβληθεί το μέτρο της κατάργησης της στάθμευσης στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων; Σίγουρα απάντηση στο ερώτημα δε θα πάρουμε, μιας και εκεί χρειάζεται μια γενναία πολιτική απόφαση, που ίσως και να δίνει μια λύση στο κυκλοφοριακό στην πιο δύσκολη λεωφόρο της πόλης. Ήρθε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων για ένα τεράστιο πρόβλημα στο Ηράκλειο, με τη δημοτική Αρχή να πρέπει άμεσα να βάλει… το μαχαίρι στο κόκκαλο, στα πρότυπα πόλεων όπως είναι η Πάτρα και ο Βόλος. 
Έχει αναρωτηθεί ποτέ η εκάστοτε δημοτική Αρχή πως το Ηράκλειο έχει μετατραπεί σε ένα “παράδεισο” παράνομης στάθμευσης; Στον Βόλο, στην παραλιακή απαγορεύεται η στάθμευση, το ίδιο και στην Πάτρα, όπως και σε μεγάλους δρόμους κοντά στο κέντρο. Αλήθεια, αυτό γιατί δεν μπορεί να γίνει στο Μεγάλο Κάστρο; Όταν λοιπόν παγιώνεται μια κατάσταση, τότε τα πράγματα αφήνονται στην τύχη τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το κυκλοφοριακό πρόβλημα. Αν λοιπόν αποφασιστεί η στάθμευση στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, ίσως έχει δοθεί λύση σε αυτό που λέμε μερική ανακούφιση από το κυκλοφοριακό πρόβλημα. 
Να λοιπόν, κύριοι στη Λότζια, τη “χρυσή” ευκαιρία να προχωρήσετε σε μια παρέμβαση που αρχικά μπορεί να φέρει “βροχή” από παράπονα, όμως θα δοθεί ανάσα σε έναν δρόμο που και από το όνομά του είναι πραγματικό… μαρτύριο για το Ηράκλειο. 
 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button