Επικαιρότητα

Μόλις υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός – Galaksias.com


Με ψήφους 31 υπέρ, 7 κατά και 5 απόντες ανάμεσα τους και ο πρώην Δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός για Α) Έγκριση Προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων Δήμου Θεσσαλονίκης, οικονομικού έτους 2024 Β) Έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης Δήμου Θεσσαλονίκης, οικονομικού έτους 2024.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Στέλιος Αγγελούδης κατέστησε σαφές ότι ο φετινός προϋπολογισμός δεν είναι αυτός που η παράταξή του επιθυμούσ δε.

«Δεν είναι ο προϋπολογισμός που μας επιτρέπει να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας. Πρόκειται για έναν Προϋπολογισμό ανάγκης, που μας λύνει απλώς τα χέρια ώστε να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε ως διοίκηση.
Οι προτεραιότητές μας ορίζονται όχι από τα θέλω μας, αλλά από την πραγματική, δύσκολη κατάσταση που κληρονομήσαμε και τα εμπόδια που καλούμαστε να ξεπεράσουμε.» ανέφερε

Από την πλευρά του ο κ. Ζέρβας ανάφερε:

«Ήταν πολιτική μας επιλογή η μείωση των δημοτικών τελών αφουγκραζόμενοι την κοινωνία. Φέρατε σήμερα ενα νουνερο απλώς για εντυπωσιασμό ανέφερε ο κ. Ζέρβας.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης υπέρ ψήφισαν οι παρατάξεις του κ. Ζέρβα, του κ. Τσαβλή και του κ. Καλόγηρου. Κατά του προϋπολογισμού η παράταξη του κ. Πέγκα, ο κ. Τομπουλίδης του ΚΚΕ και η κ. Κέκη της παράταξης Πόλη Ανάποδα.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα
τελευταία νέα
από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button