ΕνημέρωσηΠολιτική

Να δηλώσουν επισήμως όλοι οι βουλευτές αν είναι ομοφυλόφιλοι ή όχι – Galaksias Portal News

Κάλεσμα στους βουλευτές που είναι ομοφυλόφιλοι να το δηλώσουν προκειμένου να μάθουν όλοι τους λόγους για τους οποίους είναι διατεθειμένοι να ψηφίσουν το νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο, απηύθυνε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ανέφερε από το βήμα της Βουλής «γιατί δεν ρωτάμε πόσοι εδώ μέσα είναι ομοφυλόφιλοι; Για να ξέρουμε δηλαδή πως θα ψηφίσουν στο νομοσχέδιο για τον γάμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να ξέρουμε αν ψηφίζουμε υπέρ των δικών μας προτεραιοτήτων και επιθυμιών ή υπέρ του ελληνικού λαού. Γιατί αν εγώ είμαι εφοπλιστής και βουλευτής και έρθω εδώ να ψηφίσω υπέρ των φοροαπαλλαγών θα είναι διαπλοκή. Ας βγουν λοιπόν επισήμως όλοι οι βουλευτές και να πουν “είμαι αυτό ή το άλλο”. Για να ξέρουμε ποιοι και γιατί θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο».

Κατρίνης για Βελόπουλο: Να ανακληθεί στην τάξη και να διαγραφούν από τα πρακτικά τα όσα είπε

Όπως είναι λογικό, οι αναφορές Βελόπουλου προκάλεσαν αντιδράσεις με τον, Μιχάλη Κατρίνη του ΠΑΣΟΚ, να τονίζει: «Είπε ο Βελόπουλος ότι αν κάποιος βουλευτής είναι ομοφυλόφιλος να το δηλώσει γιατί λέει ότι έχει έννομο συμφέρον με το νομοσχέδιο για τον γάμο όπως θα είχε ένας βουλευτής – εφοπλιστής αν ερχόταν νομοσχέδιο για την ναυτιλία. Τι είναι αυτά που ακούμε; Ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει σε ποια αίθουσα βρίσκεται. Να ανακληθεί στην τάξη και να διαγραφούν από τα πρακτικά τα όσα είπε».

«Δεν το είπα από το βήμα της Ολομέλειας αλλά σε μια στιγμή έντασης. Οι ηθοποιοί έχουν δικαίωμα να λένε τις απόψεις τους. Οι Έλληνες έχουν δικαίωμα να είναι άθρησκοι και να είναι το ίδιο πατριώτες. Είμαι άθρησκος αλλά το ίδιο Έλληνας με τον κ. Βελόπουλο και θα υπερασπιστώ την πατρίδα μου μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματός μου», απάντησε από την πλευρά του ο κ. Μπιμπίλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button