ΑθλητικάΕνημέρωση

Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί θέλει το «τριφύλλι» – Galaksias Portal News

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Λαμία (Cosmote Sport 1, LIVE από το Newsit.gr) για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ στην Super League, με τους «πράσινους» να έχουν μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε ΑΕΚ(2-1) και Άρη(0-1) με το σύνολο του Φατίχ Τερίμ να φιλοδοξεί να συνεχίσει το σερί και να ανέβει έστω και με αγώνα περισσότερο στην κορυφή της Super League.

Οι «πράσινοι» γνωρίζουν πως η Λαμία δεν αποτελεί μεγάλο εμπόδιο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η αναμέτρηση της Λεωφόρου δεν έχει δυσκολίες.

Άλλωστε ο σύλλογος της Φθιώτιδας στο μεταξύ τους παιχνίδι στην κανονική διάρκεια είχε αποσπάσει την ισοπαλία με σκορ 2-2.

Ο Φατίχ Τερίμ στο απουσιολόγιο του θα έχει τους Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν Πέρεθ, Μαντσίνι, Μπαρτ Σένκεφελντ, Αϊτόρ και Ούγκο.

Από την πλευρά της Λαμίας ο Λεωνίδας Βόκολος δεν έχει κάνει γνωστή την αποστολή της ομάδας, ωστόσο δεν αντιμετωπίζει κάποιο ζήτημα τραυματισμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εξέδρα που βρίσκεται η Θύρα 13 θα είναι κλειστή, καθώς η ΔΕΑΒ τιμώρησε τους οργανωμένους οπαδούς του «τριφυλλιού» για την συμπεριφορά τους στο πρόσφατο ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ.

 

To άρθρο Παναθηναϊκός – Λαμία: Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί θέλει το «τριφύλλι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button