Κόσμος

Νεαρή μητέρα κατήγγειλε επίθεση με βελόνα – Galaksias.com

Ένα απίστετο περιστατικό στα Χανιά καταγγέλλει 30χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Η 30χρονη, με καταγωγή από την Αίγυπτο, καταγγέλλει ότι την Τρίτη 9 Ιανουαρίου έπεσε θύμα επίθεσης από άγνωστο άνδρα στην οδό Ιωνίας. Μάλιστα, η γυναίκα ισχυρίζεται πως ο άνδρας, της επιτέθηκε με βελόνα στο χέρι της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια λέει χαρακτηριστικά:«Ήταν μεσημέρι στην οδό Ιωνίας. Εγώ πήγαινα σε μια φίλη μου και ξαφνικά ένιωσα κάτι στο χέρι μου, σαν τσίμπημα από βελόνα, ένας άνδρας που ήταν πίσω από εμένα, με ακούμπησε στο χέρι. Πόνεσα και ζαλίστηκα ενώ μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο και ο άνδρας μου, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία και ασθενοφόριο ».

Σε βίντεο που αποκαλύπτει το zarpanews.gr, φαίνεται πως ο άνδρας κινείται πίσω της, βάζει το χέρι στην τσέπη του και περνάει από δίπλα της. Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να κοντοστέκεται ενώ αυτός συνεχίζει «ανενόχλητος» την πορεία του.

Όπως είπε, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων για εξετάσεις, λέγοντας πως από δω και στο εξής θα πρέπει συνεχώς να ελέγχεται, φοβούμενη για μελλοντικά προβλήματα υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω πονοκεφάλους. Κάθε εβδομάδα κάνω τεστ. Μου είπαν να κάνω και τις σχετικές εξετάσεις κάθε τρεις μήνες».

Η νεαρή γυναίκα δήλωσε πως είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και μένει μόνιμα στα Χανιά και θέλησε να δημοσιοποιήσει την περιπέτειά της, προκειμένου να προστατευτούν κι άλλες γυναίκες:

«Έχω τέσσερα παιδιά. Το ένα, είναι μωρό δύο μηνών!»

Σχετικά με τον άνδρα που υποστηρίζει ότι της επιτέθηκε, λέει:

«Δεν τον γνώριζα, είδα ότι είναι αδύνατος, ψηλός και εκείνη την ημέρα φορούσε μπλε μπλούζα και μαύρο μπουφάν».

Η 30χρονη μητέρα και ο σύζυγός της, αυτό που ζητούν με τη δημοσιοποίηση του θέματος, να βρεθεί ο φερόμενος ως δράστης, προκειμένου να προστατευθεί το κοινωνικό σύνολο από ανάλογες επιθέσεις.

Πηγή: zarpanews.gr

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button