Τρόπος Ζωής

Νόμιζα ότι είμαι η Λαμπέτη, αλλά δεν ήμουν – Galaksias Portal News

Η πρώτη της προσπάθεια να περάσει τις εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο στέφθηκε από… αποτυχία. Και αυτό γιατί, όπως εξομολογείται η Στεφανία Γουλιώτη, είχε έπαρση τόση, που νόμιζε ότι ήταν ισάξια της Έλλης Λαμπέτη!

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την αποτυχία της αυτή, το ρόλο της στο Maestro και τα στερεότυπα. Η Στεφανία Γουλιώτη αποκάλυψε και τον απίστευτο τρόπο που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν οι γονείς της.

«Ο πατέρας μου ήταν Έλληνας, η μητέρα μου Γαλλίδα. Γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν δια αλληλογραφίας», είπε αρχικά.

Και περιέγραψε την αποτυχία της στο Εθνικό, λέγοντας: «Την πρώτη φορά που έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό απέτυχα διότι είχα έπαρση, νόμιζα πως ήμουν η Λαμπέτη, αλλά δεν ήμουν».

Κατά την άποψή της, «η ελληνική τηλεόραση έχει μείνει στάσιμη σε αυτό το θέμα της παλιάς Ελλάδας. Στην αρχή ο ρόλος της Αλεξάνδρας στο Maestro δεν μου πολυάρεσε, διαβάζοντάς τον όμως ανακάλυψα πως είχε πολύ βάθος και πολλές ρωγμές».

Αναφορικά με το ρόλο της γυναίκας στην σημερινή εποχή, η Στεφανία Γουλιώτη είπε: «Είναι τρομερό στερεότυπο το ότι μια γυναίκα θεωρείται άξια κοινωνικά μόνο αν έχει γίνει μάνα.

Όνειρο ζωής για πολλούς ανθρώπους είναι η συντροφικότητα, που είναι διαφορετικό από το να κάνω ένα γάμο και ένα παιδί για να αρέσω».

Κλείνοντας, η Στεφανία Γουλιώτη ανέφερε: «Βλέπω έναν μικροαστισμό γύρω μου, ειδικά από τότε που μπήκαν στη ζωή μας τα social media που προβάλλουν το τι είδους ζωή κάνει ο καθένας.

  

Διαφωνώ με την τάση των επώνυμων ανθρώπων να “διαφημίζουν” τα παιδιά τους και το ρόλο τους ως γονέα».

To άρθρο Στεφανία Γουλιώτη: Νόμιζα ότι είμαι η Λαμπέτη, αλλά δεν ήμουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button