Τρόπος Ζωής

Ξέρω τι έγινε – Galaksias Portal News

Τσακώθηκαν στον «αέρα» της εκπομπής Super Κατερίνα η Εύη Δρούτσα και ο Γρηγόρης Εκμαλιάν, με αφορμή την κόντρα ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη.

Η Εύη Δρούτσα έχει συνεργαστεί με την Άντζελα Δημητρίου και γνωρίζει προσωπικά την μάνατζέρ της, Βάσω Καπώνη. Ο Γρηγόρης Εκμαλιάν από την πλευρά του είναι κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση.

Οι δυο συνομιλητές είχα διαφορετικές απόψεις και κουβέντα στην κουβέντα η συζήτηση… ξέφυγε και ακούστηκαν βαριές κουβέντες.

«Ακούστε κάτι. Η κ. Καπώνη είναι φίλη μου 26 χρόνια. Κανένας δεν έχει τέτοιο φίλο. Δεν είναι μόνο μάνατζερ, κάνετε λάθος. Είναι ο άνθρωπος που από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι δίπλα της. Το καταλάβατε;

Ό,τι χρειαστεί, τρέχει για αυτήν η κ. Καπώνη. Τα λέτε αυτά γιατί δεν ξέρετε την κ. Καπώνη. Όσο για το βαφτιστήρι, ο καθένας λέει και ξελέει.

Ξέρετε τι έγινε με την Άντζελα και την κόρη της; Εγώ ξέρω, αλλά δεν θα το πω γιατί είναι ντροπή να το πω. Είναι ντροπή! Ποιος είστε εσείς που προκαλείτε εμένα να το πω;» είπε εκνευρισμένη η Εύη Δρούτσα απευθυνόμενη στον Γρηγόρη Εκμαλιάν.

Κι εκείνος απάντησε έξαλλος: «Και εσείς ποια είστε; Το παρατραβάς το σχοινί. Να ρίξει η κυρία τους τόνους. Μην μου κάνει την έξυπνη γιατί αν ανοίξω το στόμα μου, θα γίνει της κακομοίρας».

  

Στη συνέχεια της κουβέντας, ο Γρηγόρης Εκμαλιάν υποστήριξε ότι «η Όλγα έχει υπογράψει ως εγγυήτρια για το σπίτι της Άντζελας».

To άρθρο Άγριος καυγάς για την Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της – Εύη Δρούτσα: Ξέρω τι έγινε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button