Επικαιρότητα

Ξεκινούν οι εργασίες αντικατάστασης αγωγών – Κλείνει η λεωφόρος Ικάρου (vid) – Galaksias.com

Άνοιξε κλείσε από αύριο για την Λεωφόρο Ικάρου, στο ύψος της Νέας Αλικαρνασσού που θα ξεκινήσουν οι εργασίες για το εμβληματικό έργο αντικατάστασης αγωγών ύδρευσης. Η όποια ταλαιπωρία για τους κατοίκους της περιοχής αλλά και τους περαστικούς αναμένεται να διαρκέσει το αργότερο μέχρι τις 7 Απριλίου

Ξεκινούν αύριο Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνονται το αργότερο στις 7 Απριλίου, οι εργασίες αντικατάστασης  αγωγών ύδρευσης στην Λεωφόρο Ικάρου στο ύψος της Νέας Αλικαρνασσού, από τη συμβολή με την Οδό Κασσαπάκη πολύ κοντά στην Καζαντζίδη μέχρι και τη συμβολή με τη Σταδίου.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό, η αρχή θα γίνει από το ρεύμα προς αεροδρόμιο, και στόχος είναι στο άλλο ρεύμα που θα μείνει ανοιχτό, να γίνεται κανονικά η κυκλοφορία και των δύο κατευθύνσεων. Το ίδιο αναμένεται να γίνει σε δεύτερο χρόνο -μετά από τρεις περίπου εβδομάδες-, εφόσον μπορεί να λειτουργήσει και στο ρεύμα της λεωφόρου Ικάρου  από το αεροδρόμιο προς το κέντρο της  πόλης.

Ανενημέρωτοι αλλά πάντως δεκτικοί στο ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση των δικτύων ύδρευσης τόνισαν οι πολίτες, που επισήμαναν ότι έχουν συνηθίσει στην ταλαιπωρία των έργων, αλλά και πως η Αλικαρνασσός διαθέτει και άλλους δρόμους που κάποιος μπορεί να κινηθεί είτε προς την εθνική οδό, είτε προς την παραλιακή, είτε και να συνεχίσει την κίνηση στην Λεωφόρο Ικάρου προς το κέντρο της πόλης κάνοντας κάποια παράκαμψη.

Πρόκειται για ένα από τα τμήματα που απομένουν να γίνουν και έχουν ενταχθεί στο εμβληματικό έργο αντικατάστασης αγωγών ύδρευσης που έχει προχωρήσει στο ένα τρίτο του όπως σημείωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ, σχολιάζοντας ότι στο εξής απομένουν δύσκολα τμήματα όπως η Εθνικής Αντιστάσεως αλλά και η Δημοκρατίας.

Όπως επισημάνθηκε από τη δημοτική αρχή πάντως, για τη μικρότερη δυνατή κυκλοφοριακή όχληση οι εργασίες προβλέπεται να γίνονται και τα Σαββατοκύριακα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button