Επικαιρότητα

Ξεσηκώνονται οι ιδιοκτήτες για τα τέλη κυκλοφορίας και τους «πειρατές» (vid) – Galaksias.com

ακρόαση άρθρου

Τουριστικά λεωφορεία: Ξεσηκώνονται οι ιδιοκτήτες για τα τέλη κυκλοφορίας και τους «πειρατές» (vid)

Αύριο στις 9:30 πρωί, οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων Κρήτης, προχωρούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις, οι οποίες θα έχουν παγκρήτιο χαρακτήρα, δίνοντας αγωνιστικό ραντεβού στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

  • «Πληρώνουμε διπλάσια τέλη κυκλοφορίας σε σχέση με αστικά και υπεραστικά»
  • Πορεία διαμαρτυρίας από το αεροδρόμιο στο κέντρο του Ηρακλείου
  • Ζητούν να αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος τους οι ιδιοκτήτες

Ξεσηκωμός στις τάξεις των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων Κρήτης με αφορμή τα υψηλά τέλη κυκλοφορίας και την υποκλοπή του μεταφορικού τους έργου, με τις κινητοποιήσεις να είναι μονόδρομος και στο νησί μας.

Αύριο στις 9:30 πρωί, προχωρούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις, οι οποίες θα έχουν Παγκρήτιο χαρακτήρα, δίνοντας αγωνιστικό ραντεβού στο αεροδρόμιο Ηρακλείου ενώ στη συνέχεια θα προχωρήσουν σε πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου, με κατάληξη την Περιφέρεια Κρήτης όπου θα επιδώσουν σχετικό ψήφισμα.

Τα τουριστικά λεωφορεία πληρώνουν διπλάσιο ποσό στα τέλη κυκλοφορίας σε σχέση με τα αστικά και υπεραστικά λεωφορεία και παρά τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης ότι θα αποκατασταθεί αυτή η αδικία δεν έχει γίνει το παραμικρό, όπως σημειώνει ο κλάδος.

Παράλληλα, ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων προειδοποιούν με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους, με την έναρξη της τουριστικής σεζόν, στη περίπτωση που δεν δρομολογηθούν λύσεις.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button