ΑθλητικάΕνημέρωση

Οι αποδοκιμασίες στον Τσιλούλη και η ένταση με Ιωαννίδη στο φινάλε του αγώνα της Λεωφόρου – Galaksias Portal News

Ο Σωτήρης Τσιλούλης της Λαμίας ήταν… κόκκινο πανί για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Η παρεξήγηση μετά το τέλος του αγώνα της Λεωφόρου, με τον Φώτη Ιωαννίδη, που γρήγορα έληξε.

Ο Σωτήρης Τσιλούλης έγινε αλλαγή στο 56’ του Παναθηναϊκός – Λαμία και αποδοκιμάστηκε από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, λόγω της συμφωνίας του με την ΑΕΚ, αλλά και για το γκολ που πέτυχε κόντρα στους «πράσινους» στο 2-2 που έφεραν οι δυο ομάδες στη Λεωφόρο, στο ματς του δευτέρου γύρου της Super League.

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη φορά κέρδισε με 3-1 την Λαμία, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με τον Τσιλούλη να έχει και μια στιγμή έντασης μετά τη λήξη του αγώνα, από… παρεξήγηση.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το ρεπορτάζ της COSMOTE TV, ο Τσιλούλης είχε ένα διάλογο με τον Φώτη Ιωαννίδη, τον οποίο οι υπόλοιποι παρεξήγησαν για «τσακωμό» και έσπευσαν στο σημείο για να τους χωρίσουν (ακόμα και ο Λεωνίδας Βόκολος μπήκε στη «φάση», όπως και ο Φατίχ Τερίμ).

Πάντως, η παρεξήγηση λύθηκε γρήγορα και αποχώρησαν όλοι ήρεμα για τα αποδυτήρια.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Λαμία: Οι αποδοκιμασίες στον Τσιλούλη και η ένταση με Ιωαννίδη στο φινάλε του αγώνα της Λεωφόρου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button