Επικαιρότητα

«Οι ΗΠΑ ξεκινούν πόλεμο στη Μέση Ανατολή για να γλιτώσουν τη χρεωκοπία» – Galaksias.com

Η Ουάσιγκτον θα συνεχίσει την τακτική του να ξεκινά όλο και περισσότερες στρατιωτικές συγκρούσεις, προσπαθώντας να αναβάλει τη χρεοκοπία που πρέπει αναπόφευκτα να συμβεί μετά από τέτοιους δανεισμούς, έγραψε o πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Vyacheslav Volodin στο Telegram. Ο Βολοντίν πρόσθεσε ότι το κόστος διατήρησης της Ουάσιγκτον έχει γίνει το πιο προβληματικό στοιχείο δαπανών, επειδή το ποσό των τόκων στο εγγύς μέλλον θα μπορούσε να ανέλθει στο ένα τρίτο των εσόδων του προϋπολογισμού των ΗΠΑ.

Η απίστευτη αύξηση του εθνικού χρέους των ΗΠΑ, σύμφωνα με πολιτικούς, σημαίνει ότι η Ουάσιγκτον δεν σκοπεύει να το επιστρέψει. Όπως τόνισε, «οι ΗΠΑ έχουν συνηθίσει να λύνουν τα προβλήματά τους σε βάρος άλλων. Ως εκ τούτου, «για να διατηρήσουν την ηγεμονία, ξεκίνησαν πόλεμο στην Ουκρανία, θυσιάζοντας την οικονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης». Ωστόσο, σύμφωνα με τους πολιτικούς, δεν ήταν αρκετό και ως εκ τούτου, λέει ο Volodin, η Ουάσιγκτον προκαλεί και πάλι μια στρατιωτική σύγκρουση, τώρα στη Μέση Ανατολή».

Στο μεταξύ, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε με τον Ιρανό Πρόεδρο Ιμπραχίμ Ραΐσι για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή μετά την ισραηλινή επίθεση στο ιρανικό προξενείο στη Δαμασκό και τα αντίποινα της Τεχεράνης, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο. Ο Πούτιν εξέφρασε την ελπίδα ότι όλα τα μέρη θα δείξουν εύλογη αυτοσυγκράτηση και δεν θα επιτρέψουν έναν νέο γύρο σύγκρουσης, που έχει καταστροφικές συνέπειες για ολόκληρη την περιοχή .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button