Επικαιρότητα

Οι πιο σκοτεινοί δρόμοι της πόλης – Galaksias.com

Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος για να γίνει το Μεγάλο Κάστρο πιο φωτεινό, όσο φωτεινή είναι και η ιστορία του. Άντε δήμαρχε, άλλαξε τα φώτα… στο Ηράκλειο!

Περί σκοτεινής πόλης ο λόγος και ναι, είναι γεγονός πως πολλές περιοχές του Ηρακλείου είναι βυθισμένες στο σκοτάδι, πρόβλημα που γίνεται ακόμα πιο έντονο στις συνοικίες. Ειδικά στα Καμίνια, εδώ και μέρες πολλοί δρόμοι βρίσκονται σε συσκότιση, με ό,τι αυτό σημαίνει και για την ασφάλεια των οδηγών αλλά και των πεζών, ειδικά σε νύχτες κακοκαιρίας. 

Οι οδοί Εργάνης, Πετλέμπουρη, Ισαύρων και Ελευθέρνης συχνά-πυκνά βρίσκονται σε black out, ενώ τραγική είναι η εικόνα και στο παράκτιο μέτωπο, από το Παγκρήτιο έως και τον Γιόφυρο. Παράλληλα και στο περιφερειακό κομμάτι της εθνικής οδού στο Ηράκλειο εδώ και μήνες δεν έχουν αντικατασταθεί οι καμένες λάμπες. Επίσης, συσκότιση επικρατεί και σε κεντρικά σημεία της πόλης. Είναι επιτακτική ανάγκη η δημοτική Αρχή του Ηρακλείου να προχωρήσει στις παρεμβάσεις που αφορούν τον φωτισμό, μιας και αυτή η εικόνα δεν τιμά μια πόλη 200 χιλιάδων, όπως είναι το Ηράκλειο. 

Ξέρουμε πως υπάρχει η διάθεση από την ομάδα Καλοκαιρινού, κάτι που τόνισε ο δήμαρχος και στην εκπομπή “Ώρα Αιχμής” της “ΚΡΗΤΗ TV”. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος για να γίνει το Μεγάλο Κάστρο πιο φωτεινό, όσο φωτεινή είναι και η ιστορία του. Άντε δήμαρχε, άλλαξε τα φώτα… στο Ηράκλειο!

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button