ΕνημέρωσηΟικονομία

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στη φάση των «16» – Galaksias Portal News

Έναν από τους 8 νικητές των ομίλων του Youth League θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» απέκλεισαν σήμερα την Ίντερ στα πέναλτι κι έτσι προκρίθηκαν στην επόμενη φάση, όπου τους περιμένει ακόμα μία δύσκολη αποστολή, σε αγώνα που θα γίνει στις 27 ή 28 Φεβρουαρίου.

Η κλήρωση θα γίνει στην έδρα της UEFA στη Νιόν, την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στις 13:00 ώρα Ελλάδας και θα αφορά όλο το format της διοργάνωσης μέχρι τον τελικό. Δηλαδή από τα ζευγάρια της φάσης των «16», θα προκύψουν και οι διασταυρώσεις για τους προημιτελικούς και τους ημιτελικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, μέσα από κλήρωση θα αποφασιστεί και η έδρα των αγώνων, καθώς πρόκειται για μονές αναμετρήσεις (όπως και η σημερινή εναντίον της Ίντερ), όπου σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η έδρα αφορά τις φάσεις των «16» και των «8», αφού οι ημιτελικοί και ο τελικός θα γίνουν υπό τη μορφή Final-4 σε ουδέτερο γήπεδο που θα επιλέξει η UEFA.

Οι οκτώ πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού: Μίλαν (Ιταλία), Κοπεγχάγη (Δανία), Φέγενορντ (Ολλανδία), Λανς (Γαλλία), Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία), Πόρτο (Πορτογαλία), Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία), Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)

Οι υπόλοιπες οκτώ της φάσης των «16»: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Μπράγκα (Πορτογαλία), Λειψία (Γερμανία), Μάιντς (Γερμανία), Άλκμααρ (Ολλανδία), Ζίλινα (Σλοβακία) και επίσης οι νικητές των ζευγαριών Βασιλεία (Ελβετία)-Μπάγερν (Γερμανία), Ναντ (Γαλλία)-Σεβίλη (Ισπανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μόνος περιορισμός που υπάρχει, είναι ότι δεν μπορούν να κληρωθούν ομάδες οι οποίες συνυπήρξαν στη φάση των ομίλων.

Οι ημερομηνίες έως το τέλος της διοργάνωσης:

Φάση των «16»: 27 και 28 Φεβρουαρίου

Προημιτελικοί: 12 και 13 Μαρτίου

Ημιτελικοί: 19 Απριλίου

Τελικός: 22 Απριλίου

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button