Επικαιρότητα

Ολυμπιακός-Περιστέρι 40-32 (ημίχρονο) – Galaksias.com

Σε εξέλιξη ο τρίτος προημιτελικός του Κυπέλλου στο μπάσκετ…

Στο πλαίσιο του τρίτου προημιτελικού στο Κύπελλο Ελλάδας που διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού (Δύο Αοράκια), Ολυμπιακός και Περιστέρι διασταυρώνουν τα ξίφη τους με στόχο την πρόκριση στον ημιτελικό του Σαββάτου, όπου θα συναντήσουν έναν εκ των Προμηθέα ή Πανιωνίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ INTIME.GR

Με την αναμέτρηση να βρίσκεται στην ανάπαυλα, ο Ολυμπιακός προηγείται με 40-32 και εν όψει δευτέρου ημιχρόνου έχει ένα καλό προβάδισμα προκειμένου να βρεθεί στην επόμενη φάση.

Το Περιστέρι ήταν αρκετά προσηλωμένο στο πλάνο του και μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση, ωστόσο μετά τα μέσα της πρώτης περιόδου, το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα «έσφιξε» την άμυνα του και ανάγκασε τους τυπικά φιλοξενούμενους σε απανωτά λάθη, με αποτέλεσμα το ίδιο να βρει πόντους στο transition και να χτίσει την διαφορά που έχει στην ανάπαυλα.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ INTIME.GR

Οι διακριθέντες

Εκπληκτική εμφάνιση από τον Κώστα Παπανικολάου, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να είναι αλάνθαστος στα 10:00 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 13 πόντους με 100% ευστοχία (3/3 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 1/1 βολές), 1 κλέψιμο και 1 κερδισμένο φάουλ.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ INTIME.GR

Στον αντίποδα, για το Περιστέρι έχει ξεχωρίσει ο Τζόε Ράγκλαντ με 14 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 18:07 λεπτά συμμετοχής.

ΤΖΟΕ ΡΑΓΚΛΑΝΤ
ΤΖΟΕ ΡΑΓΚΛΑΝΤ INTIME.GR

Τα γενικά στατιστικά του Ολυμπιακού

  • 7/11 βολές
  • 9/15 δίποντα
  • 5/14 τρίποντα

Τα γενικά στατιστικά του Περιστερίου

  • 6/6 βολές
  • 10/22 δίποντα
  • 2/6 τρίποντα

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button