Επικαιρότητα

Οργισμένη ανάρτηση Αγροτικού Γιατρού για την κατάσταση στα Νοσοκομεία Κεφαλονιάς

Αναδημοσιεύουμε την οργισμένη ανάρτηση στα social media του Αγροτικού Γιατρού Ανδρεά Κωστακιώτη για την κατάσταση στα Νοσοκομεία Κεφαλονιάς και το βουλευτικό…λιβανιστήρι!

Ακολουθήστε το Start Media στο Google News! 

 

Ντρέπεται και η ντροπή με τις θριαμβευτικές δηλώσεις διοικητών και βουλευτή για το νοσοκομείο Ληξουρίου.
Μεγάλη αλλαγή λένε, άριστη η εικόνα του νοσοκομείου.

Ποια είναι αυτή η άριστη εικόνα?

1) το νοσοκομείο λέγεται έτσι μόνο για λόγους παράδοσης, αφού λειτουργεί σαν κέντρο υγείας έλλειψη παθολόγων και δυνατότητας νοσηλείας.
2) το νοσοκομείο καλύπτουν δύο γενικοί γιατροί, ένας με μετακίνηση από την Τρίπολη και η άλλη με μετακίνηση από το Π.Ι Σκάλας και το Κ.Υ Σάμης.
3) Σαν τρίτος ειδικός εφημερεύει ένας νευρολόγος, για να βλέπει παθολογικά και χειρουργικά περιστατικά, ουσιαστικά δηλαδή καλείται να εφημερεύει σαν γενικός ιατρός
4) την δουλειά ουσιαστικά την βγάζουν οι αγροτικοί ιατροί, 2 αυτή τη στιγμή, σε παράταση υπηρεσίας, μαζί με τους αγροτικούς ιατρούς που μετακινούνται υποχρεωτικά από το Κ.Υ Σάμης για να καλύψουν εφημερίες και στις δύο δομές. Και μάλιστα αυτό γίνεται με μεγάλες πιέσεις και απειλές προς τους εργαζόμενους ώστε να υπερεφημερεύσουν ή να εργαστούν 2 και 3 ημέρες συνεχόμενα.

Ντροπή και μόνο ντροπή για τις θριαμβευτικές δηλώσεις των υπευθύνων, την ώρα που τόσο το Μαντζαβινατειο νοσοκομείο όσο και όλη η δημόσια υγεία στην περιοχή καταρρέει (ουσιαστικά , έχει καταρρεύσει ήδη).

Οι εργαζόμενοι και οι κάτοικοι της περιοχής γνωρίζουν όμως πολύ καλά την αλήθεια και είναι στο χέρι τους να κάνουν ο,τι μπορούν για να ανατρέψουν την κατάσταση και να έχουν υπηρεσίες υγείας στο ύψος των αναγκών τους!

Κωστακιώτης Ανδρέας, αγροτικός ιατρός κέντρου υγείας Σάμης

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button