ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο ήρωας, το χταπόδι και τα 100 κιλά – Ανεπανάληπτη αποθέωση για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού – Galaksias Portal News

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης αποθεώθηκε από νυν και πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, μετά την ανεπανάληπτη εμφάνιση στον προημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία για το Conference League.

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στην ιστορική πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε στα ημιτελικά του Conference League.

Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακα κατέβασε ρολά στη διαδικασία των πέναλτι, στέλνοντας στο καναβάτσο τους Τούρκους και στον έβδομο ουρανό τους φίλους του Ολυμπιακού.

Φυσικό και επόμενο λοιπόν να γνωρίσει την απόλυτη αποθέωση. Από τους φιλάθλους. Από τους νυν συμπαίκτες του αλλά και από τους πρώην.

Ο Τζολάκης ανέβασε φωτογραφίες από το Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός στα social media και έγινε χαμός στα σχόλια!

Ο Φορτούνης τον χαρακτήρισε «χταπόδι», ο Μίτσελ τού έγραψε «special goalkeeper one», ο Τοροσίδης έδωσε τα «μπράβο» του, ενώ Ομάρ Ελαμπντελαουί, Χασάν Κούκα άφησαν καρδούλες και φωτιές.

Ο Τσικίνιο έγραψε «ο ήρωας μου, ιπτάμενος αδερφός», ο Ντόι έκανε λόγο για «100 κιλά» κι ο Ρίτσαρντς σχολίασε με το «Θεέ μου».

 

To άρθρο Τζολάκης: Ο ήρωας, το χταπόδι και τα 100 κιλά – Ανεπανάληπτη αποθέωση για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button