ΕνημέρωσηΠολιτική

Ο Αταμάν ακύρωσε την κοπή της πίτας, όρισε προπόνηση όλη μέρα στο ΟΑΚΑ! – Galaksias Portal News

Η εντός έδρας ήττα απ’ τον Άρη για την 17η αγωνιστική της Basket League (που σήμανε και το τέλος του αήττητου του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα), μα πάνω απ’ όλα η κάκιστη εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού προκάλεσαν τον εκνευρισμό του Εργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος τεχνικός ακύρωσε την προγραμματισμένη για αύριο (6/2) το μεσημέρι (16.00) κοπή πίτας της ομάδας του και προγραμμάτισε από το πρωί μίτινγκ με βίντεο και προπόνηση στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» θα περάσουν όλη τη μέρα στο γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού στις δηλώσεις του μετά το ματς, τα έβαλε με τον ΕΣΑΚΕ για το γεγονός ότι ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Άρη προγραμματίστηκε για τις 17:00 εργάσιμης ημέρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:

«Έχω μια ερώτηση για όλους εσάς τους δημοσιογράφους. Στην Ευρώπη, σε κάθε επαγγελματική λίγκα, ξέρετε κάποιον αγώνα να γίνεται στις 17:00 της Δευτέρας, εργάσιμης ημέρας; Είναι γελοίο. Ήρθαμε από διαβολοβδομάδα και παίξαμε στις 17:00. Πώς να συγκεντρωθούν οι παίκτες σου σε ένα ματς πρωταθλήματος; Βάζεις 25 και 30 εκατομμύρια επένδυση και σε βάζουν να παίξεις στις 17:00 της Δευτέρας. Δεν έχεις έτσι πλεονέκτημα έδρας, δεν έχεις χρόνο για να προετοιμαστείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ήταν άθλια σήμερα, οι παίκτες, οι προπονητές κι εγώ, οι διαιτητές ήταν απαράδεκτοι. Χάσαμε τον αγώνα. Συγχαρητήρια σε όλους όσους αποφάσισαν να γίνει αυτός ο αγώνας στις 17:00 της Δευτέρας. Ας μου πει κάποιος γιατί παίξαμε στις 17:00, σε εργάσιμη ημέρα, αυτόν τον αγώνα;».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button