ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα δώσει συνέντευξη Τύπου για την αποχώρησή του – Galaksias Portal News

Ο Γιούργκεν Κλοπ έριξε… βόμβα στη Λίβερπουλ με την απόφασή του για πρόωρη αποχώρηση από τη θέση του προπονητή στην ομάδα και θα μιλήσει για αυτό σε σχετική συνέντευξη Τύπου, την ώρα που έχουν ήδη αρχίσει να οργιάζουν οι φήμες για τον αντικαταστάτη του.

Με ένα μικρό video στα social media της Λίβερπουλ, ο Κλοπ ανακοίνωσε το τέλος του από την ομάδα το καλοκαίρι του 2024 και οι “κόκκινοι” έκαναν γνωστό ότι μέσα στην ημέρα (26/01/24) ο Γερμανός προπονητής θα μιλήσει στα ΜΜΕ και θα απαντήσει σε ερωτήσεις για την απόφασή του, στις 17:00 ώρα Ελλάδας.

Δεν χρειάστηκε πάντως να περάσει αρκετός χρόνος για να ξεκινήσει και ένας… χαμός στα media για το διάδοχο του απόλυτα επιτυχημένου προπονητή στη Λίβερπουλ, με φαβορί να θεωρείται ήδη ένα πολύ γνώριμο πρόσωπο στην ομάδα του Άνφιλντ. Ο πρώην παίκτης των “κόκκινων”, Τσάμπι Αλόνσο είναι το πιο “καυτό” όνομα στην αγορά, μετά την εκπληκτική πορεία του με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν και μοιάζει ιδανική επιλογή για τη θέση. Τον Ισπανό προπονητή εμφανίζεται να διεκδικεί όμως και μία ακόμη ομάδα στην οποία πέρασε μέρος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, η Μπάγερν Μονάχου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button