Τρόπος Ζωής

Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ιδιόρρυθμος άνθρωπος αλλά δεν μπορείς να του αφαιρέσεις ότι τα κατέκτησε όλα μόνος του – Galaksias Portal News

«Ο Νταλάρας έχει έναν βράχο μέσα του και απάντησε στους δημοσιογράφους με τη γλώσσα που δεν μας ταιριάζει, αλλά φταίμε και οι δημοσιογράφοι» είπε ο Γιώργος Λιάνης.

Ο Γιώργος Λιάνης έδωσε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και στον Θανάση Πάτρα και εξέφρασε την άποψή του για τον Γιώργο Νταλάρα και τον ντόρο που δημιουργήθηκε με τους δημοσιογράφους.

«Ο Γιώργος Νταλάρας και οι φωτισμένοι καλλιτέχνες, έχουν κάτι περισσότερο από εμάς να μιλάνε, μέχρι που φαντάζονται τον εαυτό τους σαν αναμορφωτές. Είχαμε τέτοιες περιπτώσεις μεγαθήρια, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Γιάννης Τσαρούχης, ο Μάνος Χατζηδάκης, ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ένας ιδιόρρυθμος άνθρωπος που δεν μπορείς να του αφαιρέσεις ένα πράγμα, ότι τα κατέκτησε όλα μόνος του. Ξεκίνησε από τα 17 και είναι ο πιο εργατικός Έλληνας τραγουδιστής που έχω γνωρίσει.

Έχει κάνει τα λάθη του, αλλά έχει δικαίωμα να μιλάει και οι δημοσιογράφοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν ερωτήσεις με την ευπρέπεια που αρμόζει και τους κώδικες που έχει το επάγγελμά μας, που είναι άγραφοι.

Ο Νταλάρας έχει έναν βράχο μέσα του και απάντησε στους δημοσιογράφους με τη γλώσσα που δεν μας ταιριάζει, αλλά φταίμε και οι δημοσιογράφοι», είπε ο Γιώργος Λιάνης.

  

Ο Γιώργος Λιάνης απάντησε και για το νομοσχέδιο σχετικά με τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα ψήφιζα τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών αν ήμουν βουλευτής, θα εξέφραζα όμως και τις επιφυλάξεις μου».

To άρθρο Γιώργος Λιάνης: Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ιδιόρρυθμος άνθρωπος αλλά δεν μπορείς να του αφαιρέσεις ότι τα κατέκτησε όλα μόνος του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button