Επικαιρότητα

«Ο διαιτητής έβριζε τους παίκτες, επιτέθηκε στον Σουτζή, ευτυχώς που χάσαμε αλλιώς…» – Galaksias.com

Βράζουν στον Αλμυρό με τα όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο στον Κορυδαλλό, στην ήττα με 1-0 από την Προοδευτική και η παρακάτω ανακοίνωση για τα… κατορθώματα του διαιτητή Ζαχαρόπουλου είναι χαρακτηριστική:

«Μια φορά και ένα καιρό έγινε ένας ποδοσφαιρικός αγώνας στο γήπεδο του Κορυδαλλού, διαιτητής της αναμέτρησης ο κύριος  Ζαχαρόπουλος…….  ο οποίος έκανε τα πάντα για να χάσουμε,

Η διοίκηση μας  καταδικάζει την εχθρική διαιτησία ( έβριζε χυδαία τους ποδοσφαιριστές μας  σε όλη την διάρκεια του αγώνα , το έκανε και στο ματς με τον Πανιώνιο στην έδρα μας) και διαμόρφωσε ο ίδιος  το τελικό αποτέλεσμα.. 

Είχαμε πληροφορίες για τον συγκεκριμένο διαιτητή πριν την έναρξη του αγώνα και ο ίδιος φρόντισε να μην τις διαψεύσει. Δεν μας άφηνε καθόλη την διάρκεια του αγώνα με τα σφυρίγματα να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογούσε με απόκορυφωμα το καταφανέστατο πέναλτι που δεν δόθηκε  στο 1 ημχ (γελάνε ακόμα στις κερκίδες) στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Leon Pierjiacomi. Και αφού πέρασε ένα ημχ ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος αποφάσισε να λάβει δράση, πέναλτι σε βάρος της ομάδας μας σε έξοδο του Χανιωτάκη αποκρούοντας την μπάλα.

Ετυχε να ακουμπήσει τον ποδοσφαιριστή της Προοδευτικής αφού είχε πιάσει την μπάλα και ο διαιτητής μάγος (λόγω και των ημερών) έδωσε πέναλτι αντί για επιθετικό φάουλ αφού ήταν μέσα στην μικρή μας περιοχή.

Ο κύριος Ζαχαρόπουλος αφού τελείωσε το έργο του στο γήπεδο του Κορυδαλλού επιτέθηκε και στον προπονητή της ομάδας μας λέγοντας του έλα να τα πούμε έξω, μιλάμε για υψηλού επιπέδου μόρφωση,  άριστη επαγγελματική κατάρτιση στις βρισιές, διαιτητής κόσμημα!!!!!

Ευτυχώς που η ομάδα μας δεν κινδυνεύει γιατί με τέτοιους διαιτητές δεν θα συμπληρώναμε ουτε ενδεκάδα.

Όσο για την φιλοξενία……… ευτυχώς  παιδιά που χάσαμε αλλιώς …..»

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button