Επικαιρότητα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς δίπλα σε κάθε προσπάθεια να μην υποβαθμιστεί η πόλη

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς φιλοξένησε στις 22 Ιανουαρίου 2024, στην έδρα του, το ενημερωτικό κάλεσμα του Δικηγορικού Συλλόγου Λιβαδειάς, με αφορμή την έναρξη κινητοποιήσεων για τη διατήρηση του Πρωτοδικείου Λιβαδειάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο πρόεδρος του ΔΣΛ κ. Δαλαμάγκας και ο δήμαρχος Λεβαδέων κ. Καραμάνης εξήγησαν όλο το παρασκήνιο του νομοσχεδίου που προβλέπει μεταξύ άλλων συγχώνευση των Πρωτοδικείων Λιβαδειάς και Θήβας σε μία έδρα.

“Ο σχεδιασμός μεταφοράς της έδρας του Πρωτοδικείου στη Θήβα θα πρέπει να θέσει όλους τους φορείς της πόλης μας, αλλά και τους πολίτες σε εγρήγορση, γιατί θα δημιουργήσει κακό προηγούμενο που θα συμπαρασύρει και άλλες κομβικές υπηρεσίες.

Ο ΕΣΛ συμπαραστέκεται μαχητικά σε κάθε προσπάθεια των θεσμών της πόλης της Λιβαδειάς, ως πρωτεύουσα του νομού, να μην επιτρέψουν την υποβάθμισή της και καλεί τα μέλη του και όλους τους υπεύθυνους πολίτες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων!

Είναι ημέρες ευθύνης για το μέλλον της πόλης μας και οφείλουμε να διεκδικήσουμε και να προστατεύσουμε την τήρηση των νόμων!’, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς.

The post Ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς δίπλα σε κάθε προσπάθεια να μην υποβαθμιστεί η πόλη appeared first on STEREA NEWS.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button