ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Κάιλ Γουόκερ της Μάντσεστερ Σίτι άφησε ξανά έγκυο την ερωμένη του την ώρα που η σύζυγός του περιμένει το 4ο τους παιδί

Αυτό που έχει κάνει ο Κάιλ Γουόκερ της Μάντσεστερ Σίτι δεν το… χωνεύεις εύκολα ο νους. Τελειωμό δεν έχουν τα ερωτικά παραστρατήματα του Άγγλου διεθνή.

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αγγλία με τα… καμώματα του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, Κάιλ Γουόκερ. Ο 33χρονος χώρισε οριστικά με τη σύζυγό του Άνι Κίλνερ, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά και περιμένει τέταρτο, γιατί απέκτησε δυο εξώγαμα παιδιά με την influencer Λορίν Γκούντμαν.

Ο Γουόκερ παραχώρησε συνέντευξη στην Sun και με δάκρυα στα μάτια, απολογήθηκε και παραδέχθηκε ότι έκανε «ηλίθιες επιλογές και πήρε ηλίθιες αποφάσεις». «Αυτό που έκανα είναι φρικτό και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Δεν μπορώ να φανταστώ τι περνάει η Άνι. Προσπάθησα να τη ρωτήσω, αλλά πονάει τόσο πολύ και είναι πληγωμένη. Εγώ που θα έπρεπε να την αγαπάω, να τη φροντίζω και να είμαι δίπλα της, την πρόδωσα» δήλωσε μεταξύ άλλων

Ο Γουόκερ τόνισε ήθελε να… χαθεί από προσώπου γης μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την Γκούντμαν τον Ιανουάριο. «Όταν γνώρισα την Άνι, στα 17 μου, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι η προσωπική μου ζωή θα έπαιρνε τέτοια τροπή. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα γινόμουν πατέρας έξι παιδιών. Ο μόνος που φταίει είμαι εγώ. Έχω όλη την ευθύνη και έκανα ηλίθιες επιλογές. Παραδέχομαι τα λάθη μου – το οφείλω σε όλους. Οι πράξεις μου προκάλεσαν πολύ πόνο, σε πολλούς ανθρώπους. Λυπάμαι γιατί αυτό, δεν έπρεπε να συμβεί».

Το 2020 η Γκούντμαν είπε ότι ο πατέρας του μεγαλύτερου παιδιού της, Κάιρο, ήταν ο Γουόκερ και ο ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε την είδηση στη σύζυγό του. Ο παίκτης της Σίτι αναγκάστηκε να μετακομίσει, αλλά τελικά η Κίλνερ του έδωσε δεύτερη ευκαιρία με την προϋπόθεση να διακόψει κάθε επαφή με την Γκούντμαν, πέρα από τις τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις του για το παιδί.

Τον Αύγουστο του 2022 η Γκούντμαν αποκάλυψε ότι σχεδίαζε να μετακομίσει πιο κοντά στον Γουόκερ, μαζί με τον Κάιρο. Ο Γουόκερ είπε πώς τη συνάντησε σε ένα δικηγορικό γραφείο και εκεί είδε για πρώτη φορά τον γιο του. Τότε οι δυο τους ξεκίνησαν να βλέπονται ξανά.

 

Στις αρχές Οκτωβρίου του 2022, ο ποδοσφαιριστής ταξίδεψε στο Λονδίνο και συναντήθηκε με την Γκούντμαν. Τότε ξεκίνησαν να έχουν και πάλι ερωτικές επαφές, με αποτέλεσμα η influencer να μείνει ξανά έγκυος.

Όπως αποκάλυψε ο Γούοκερ, του τηλεφώνησε κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης και μόλις του είπε είναι έγκυος σχεδόν λιποθύμησε. Ο ποδοσφαιριστής κράτησε την εγκυμοσύνη της Γκούντμαν μυστική από τη σύζυγό του.

Όταν όμως αυτός έλειπε μια φορά, για αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι, η Γκούντμαν έστειλε μήνυμα στην Κίλνερ λέγοντάς της ότι περιμένει δεύτερο παιδί. Η Κίλνερ, η οποία περιμένει το τέταρτο παιδί της με τον ποδοσφαιριστή, ανακοίνωσε ότι χωρίζουν μετά από 13 χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής έχει μετακομίσει και η Κίλνερ ζει με τους τρεις γιους τους.

«Το μικρό μου αγόρι κοιμόταν μαζί μου κάθε βράδυ και τώρα δεν τον έχω. Είχα συνηθίσει να λείπω για μεγάλα χρονικά διαστήματα με την Αγγλία. Λέγαμε καληνύχτα στο FaceTime. Αλλά το να ξέρω ότι δεν είμαι μαζί του εξαιτίας του λάθους μου με πονάει», είπε ο ποδοσφαιριστής.

H Άνι ανακοίνωσε τον χωρισμό με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram. «Δυστυχώς, μετά από πολλά χρόνια γάμου και τρία υπέροχα παιδιά μαζί, αποφάσισα να απομακρυνθώ από τον Κάιλ για λίγο. Δεν θέλω να σχολιάσω περαιτέρω. Προς το παρόν, ζητώ να είναι η ιδιωτική μου ζωή και των τριών μικρών μου παιδιών σεβαστή αυτή τη δύσκολη στιγμή».

 

 

 

 

 

To άρθρο Ο Κάιλ Γουόκερ της Μάντσεστερ Σίτι άφησε ξανά έγκυο την ερωμένη του την ώρα που η σύζυγός του περιμένει το 4ο τους παιδί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button